pondelok 10. marca 2014

Jarné upratovanie s DM alebo marcový nákup!

Ahojte!

Dneska si dáme článok z iného súdka než je iba kozmetika. Tak ako chceme byť krásne navonok, tak chceme mať krásne aj svoje príbytky vo vnútri. Keďže sa nám pomaly, ale isto blíži Veľká noc a s ňou aj obdobie veľkého upratovania našich domácností, DM prišla s úžasnou akciou, ktorú si nikdy nenechám ujsť a to  - 25 % zľava na pracie a čistiace prostriedky a osviežovače vzduchu.
Keďže pracích prostriedkov mám teraz veľa, dokúpila som len produkty, ktoré sme doma potrebovali doplniť. Musím sa priznať, že som si veľmi obľúbila privátnu značku DM, a to Denkmit, nakoľko ich výrobky sú skvelá a cenovo veľmi dostupné.
A čo som si teda kúpila?


Denkmit vlhčené utierky na čistenie WC
Mojím veľkým pomocníkom pri čistení kúpeľne sú tieto skvelé vlhčené utierky na čistenie WC. Je ich tam 10 ks a cena je 0,99 Eur. Sú určené na jednoduché, hygienické čistenie všetkých umývateľných vonkajších plôch toalety, ako napr. WC misa, poklop i samotné WC. Po použití môžete utierku jednoducho spláchnuť.
Po použítí tejto utierky utretú plochu nevytierajte do sucha, ale nechajte 30 sekúnd pôsobiť. Balenie produktu je podobné, ako pri kozmetických vlhčených utierkach, takže sa dá opätovne uzavrieť. Ja som s nimi veľmi spokojná, kúpila som si hneď dvoje a za aktuálnu zľavovú cenu 0,74 Eur rozhodne stoja za vyskúšanie.

Denkmit čistič na toaletu Oceánska sviežosť
Tento výrobok tiež kupujem už dlhší čas a som s ním maximálne spokojná, kúpila som si tiež rovno dva kusy. Silou kyseliny citrónovej je nečistota a vodný kameň dôkladne odstránený. Je modrej farby, nanáša sa ako všetky tieto výrobky pod okraj toalety. Nechá sa chvíľku pôsobiť a následne sa zmyje. Má skutočne veľmi príjemnú, sviežu vôňu. Objem je 1 liter, takže nejaký čas vám vydrží. Obvyklá cena je 1,09 Eur, teraz po zľave 0,82 Eur.

Denkmit čistič na okná s rozprašovačom
Tento výrobok ešte nemám odskúšaný, kúpila som si ho prvý krát. Nakoľko väčšie upratovanie je spojené s umývaním okien, hľadala som niečo nové, čo by som vyskúšala. Na produkte je uvedené, že produkt čistí okná, autosklá, zrkadlá, sklenené povrchy a všetky umelé povrchy od nečistôt, odtlačkov prstov. Balenie je praktické s rozprašovačom, objem je 500 ml. Obvyklá cena je 1,19 Eur, po zľave 0,89 Eur.

Denkmit čistiaci a ošetrujúci prostriedok na laminátové podlahy      
Tento produkt čistí a zároveň ošetruje všetky laminátové, korkové a povoskované drevené podlahy. Špeciálny Nano-plus-systém chráni pred neželaným vydúvaním podlahy, pretože bráni preniknutiu vlhkosti cez škáry v podlahe. Tento produkt tiež kupujem opakovane a striedam ho s Alexom. Podlaha je čistá, lesklá bez šmúh. Produkt príjemne, sviežo vonia. Obvyklá cena je 1,79 Eur, po zľave 1,34 Eur za 1 liter.

Pur prostriedok na umývanie riadu
Keďže môj obľúbený Denkmit balzám na umývanie riadu s vôňou čiernej bazy a kvetov hrušky som už v DM nenašla a ten čo tam mal, ma neoslovil, kúpila som si po dlhšom čase Pur. Účinne odstraňuje mastnotu a zároveň je jemný k rukám, obsahuje calcium. Veľmi príjemne vonia, krásne pení a riad sa s ním umýva jedna radosť. Skutočne ma veľmi milo prekvapil. Objem má 450 ml, obvyklá cena je 0,79 Eur, po zľave 0,59 Eur.

Duck fresh stick
Ide o gélové pásky do WC misy s vôňou limetky. Sú alternatívou k bežným WC závesom. Majú udržať toaletu sviežu a čistú po každom spláchnutí a pomáhajú zabrániť vzniku vodného kameňa. V krabičke nájdete 3 pásky a malo by ísť o 4 in 1 :
- hygienická aplikácia
- čistiaca aktívna pena
- dlhotrvajúci lesk
- sviežosť až 4 týždne
Ešte ich nemám odskúšané, ale sľubujú toho teda veľa. Uvidíme, či sú také skvelé. Obvyklá cena je 1,55 Eur, po zľave 1,16 Eur.

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a budem rada, keď mi napíšete, či by ste chceli aj do budúcna podobné články ako je ten dnešný. Chcela som vám priblížiť výrobky, s ktorými som spokojná, prípadne ktoré som si kúpila na vyskúšanie. Každý z nás má domácnosť, o ktorú sa musí starať, takže si myslím, že táto téma je veľmi aktuálna a je to vybočenie od mojich obvyklých článkov, nech máte zmenu na mojom blogu.

A nezabudnite, ak si od 01. 03. do 31. 03. 2014 na termináli uplatníte 35 bodov a získate kupón so zľavou -25 % na pracie a čistiace prostriedky a osviežovače vzduchu.

A čo vy? Tiež nakupujete čistiace produkty v DM? Aký je váš najobľúbenejší?

 




 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára