pondelok 28. apríla 2014

Tip na darček

Ahojte!

Poznáte stránku www.bux.sk ? Ja som ju objavila už dávnejšie a raz za čas si objednám nejaké zaujímavé čítanie. Bux.sk patrí pod vydavateľstvo IKAR, ktoré pôsobí na knižnom trhu už 20 rokov. Bux.sk je jedno z najväčších internetových kníhkupectiev na Slovensku, ktoré ponúka tisíce kníh, DVD a CD nosičov, darčekové predmety z rôznych oblastí za skvelé ceny.

A práve teraz okrem iných akcií prebieha jedna, ktorá ma veľmi zaujala. Konkrétne teraz majú vybrané druhy encyklopédií do 11.05.2014 za 12 Eur z pôvodných 46,90 Eur. A ak si objednáte do 30.4.2014 nad 10 Eur, máte zadarmo aj poštové, takže pri týchto encyklopédiách je to vždy.


A aké sú to encyklopédie?




A ďalšie skvelé encyklopédie nájdete v akcii. Myslím si, že je to skvelý tip na darček pre niekoho, kto sa zaujíma o prírodu a všetko okolo nej a spraví nejednému radosť. Musím sa priznať, že ma táto akcia prekvapila a uvažujem nad objednávkou. Je pravda, že dneska si už všetko môžeme nájsť na internete, ale podľa mňa nie je nad to, keď si sadnete ku svojej obľúbenej knižke a začítate sa do riadkov. Čaro kníh podľa mňa nikdy nevymizne, aj keď technika stále napreduje. Pre mňa je najväčší relax sadnúť si ku dobrej knihe, začítať sa a nevnímať nič okolo seba
Encyklopédie sú podľa mňa zdrojom mnohých zaujímavých informácií, obrázkov a myslím si, že sa nestratia v žiadnej domácnosti. Dokážete spoznať celý svet, ríšu zvierat z pohodlia vášho domova.

Máte radi encyklopédie? Zaujala vás táto ponuka?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára