pondelok 26. mája 2014

Narodeninová giveaway - už máte iba pár dní

Ahojte!

Nedávno moja maličkosť oslávila narodeniny a čo to sa mi doma nakopilo, tak som sa rozhodla, že vám pár mojich darčekov ukážem a možno sa nimi necháte inšpirovať.

Ešte vám chcem pripomenúť, že stále prebieha Narodeninová giveaway, tak kto sa ešte nezúčastnil, má tak možnosť ešte urobiť.

A čo som teda dostala?


Od rodičov som dostala krásny vankúš, ktorý ste mohli vidieť v mojich Primark nákupoch, obraz Eiffelovky (som na ňu v poslednom čase strašne zaťažená a raz by som ju chcela navštíviť) a ešte zopár drobností.
Moja sestrička mi dala krásny set bižutérie tiež z Primarku (ani neviem, kedy to stihla kúpiť, veď sme tam boli spolu), kaktus (ja mám smolu na kvety, všetko mi vyschne, kaktus je jediná kvetina, ktorá u mňa prežije) a dekoratívku z Lidla a to lak a rúž, som na ne veľmi zvedavá.
Balíček na obrázku som dostala od kamarátky a našla som si v ňom niečo pod zub, Labello, lak na nechty, pinzetu, pilník a masku od Nivea.
Od švagra som dostala kuchársku knihu Cestoviny, bombóny a Mozartove gule, ktoré stihol kúpiť tiež počas našich nákupov v Rakúsku.
A od priateľa som dostala dve knižky a to na varenie a pečenie (akosi sa mi tieto knižky rozrastajú, asi by som sa mala vážne pustiť do varenia) a šperk, ten však na obrázku nie je.
Okrem toho som dostala aj množstvo kytíc a torta nemohla chýbať.
A rozhodla som sa urobiť si radosť a putujú ku mne štetce Real Techniques a Ecotools, tak sa na ne veľmi teším.

A na záver ešte prikladám foto našich rozkošných malých mačičiek, už majú síce dva týždne, ale na foto sú ešte úplne maličké, majú asi 4 dni. Máme z nich veľkú radosť :-)


 A čo vy? Čo vám v poslednom čase urobilo radosť?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára