štvrtok 29. mája 2014

Úžasný Astor balíček

Ahojte!

Dneska mi dorazil úžasný balíček - a to výhra v giveaway u Nelky na jej blogu. O výhre som sa dozvedela deň po mojich narodeninách, takže som dostala krásny narodeninový darček :-) Tí, ktorí sledujú blogy vedia, že Astor prednedávnom spustil svoj nový projekt, o ktorom sa môžete dočítať na stránke můj Astor. Ide o súťaž určenú pre každú ženu, ktorú čaká významná udalosť. V rámci nej vybrané víťazky krásne nalíčia, učešú a oblečú na danú udalosť. Okrem toho výherkyňa vyhrá Astor kozmetiku zdarma na 1 rok. 
Podľa mňa skvelý projekt, strašne rada by som sa niečoho podobného zúčastnila, ale má to jeden háčik. Prebieha to zatiaľ iba na území ČR. Zostáva mi iba tajne dúfať, že sa niečo podobnú uskutoční aj u nás.
A daná giveaway, v ktorej som vyhrala, sa týkala práve tohto projektu, konkrétne bolo treba uviesť jeho názov. Iste ste túto giveaway zaznamenali na viacerých blogoch a musím sa priznať, keď som videla tú úžasnú nádielku Astor výrobkov, v kútiku som tajne dúfala, že snáď mne by sa mohlo pošťastiť získať takúto nádielku. A keď sa to skutočne stalo, skákala som od radosti. Astor som si v poslednom čase veľmi obľúbila, majú naozaj skvelé výrobky a som rada, že budem môcť vyskúšať aj ďalšie.

Už vás teda nebudem dlhšie napínať a poďme sa na to pozrieť!

  
 ASTOR Seduction Codes no. 1 - túto riasenku používam už dlhšie a je neskutočne skvelá, môj favorit za posledné obdobie, písala som o nej tu
  ASTOR Soft sensation rúž v odtieni 204 Fuchsia Passion - krásna výrazná farba
 ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter v odtieni 009 Bumt Rose - ja mám doma už odtieň 008 Hug me, o ktorom ste mohli čítať tu a je to neskutočne skvelý výrobok, som s ním veľmi spokojná a už sa teším na nový odtieň
ASTOR fashion studio lak na nechty v odtieni 286 Gana Purple - nádherná fialová farba
ASTOR Skin Match Glow BB cream v odtieni 200 nude
ASTOR pro manicure give me all 5 in 1 base coat 


 
Z balíčka mám veľkú radosť a ešte raz ďakujem Nelke za možnosť zúčastniť sa tak skvelej giveaway a za zaslanie produktov. Určite mrknite na jej blog  http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/, nájdete tam mnoho zaujímavých článkov a tipov. A samozrejme ďakujem aj Astoru za to, že poskytli ich skvelé výrobky do giveaway a dúfam, že ich skvelý projekt můj Astor bude prebiehať aj u nás.

A čo vy? Máte radi Astor? Aký je váš obľúbený výrobok?

.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára