piatok 9. mája 2014

Ziaja Oliva telové mlieko

Ahojte!

Prednedávnom Ziaja Slovensko na svojej FB stránke vyzvala blogerky k spolupráci s ich značkou a keďže som už dávnejšie mala nejaké ich produkty z kakaovej rady a bola som s nimi spokojná, skúsila som im napísať. Veľmi ma potešilo, že sa rozhodli mi zaslať produkt na testovanie, za čo im veľmi pekne ďakujem a tak si našlo cestu ku mne Ziaja Prírodná oliva telové mlieko

A aké je?

Začnem najskôr balením. Je plastové a jeho objem je až 400 ml, takže vám určite dlhšie vydrží a môže ho používať rovno celá rodina. Čo sa mi však na tomto balení páči najviac, je jeho dávkovanie. Má pumpičku a môžete si sami regulovať množstvo produktu. Tento spôsob dávkovania sa mi páči viac, ako keď musíte dolovať krém z téglika a máte ho aj za nechtami.
 

Ako som už písala, ide o olivové telové mlieko s intenzívnym hydratačným, vyhladzujúcim a zmäkčujúcim pôsobením. Je ideálne pre suchú a normálnu pokožku, aj pre deti od 6 mesiacov života. Je dermatologicky testované a pH neutrálne.

Čo sa týka parfemácie, je to veľmi príjemná vôňa, taká čistá s vôňou olív, ale tie nie sú moc intenzívne. Po aplikácii na pokožku sa vôňa vytráca veľmi pomaly, aj po troch hodinách ju ešte jemne cítiť. Konzistencia je typická pre telové mlieko, nie je moc hustá, tak akurát. Telové mlieko sa veľmi dobre rozotiera do pokožky a relatívne rýchlo sa vsiakne. Na pokožke zanechá jemný film a pokožka je krásne hydratovaná a vyživená. 
Telové mlieko obsahuje aktívne zložky ako vitamín E, vitamín C, vitamín B6, D-panthenol, olivový olej

Kto rád študuje zloženie produktov :


Ja som s týmto telovým mliekom veľmi spokojná. Spĺňa skutočne všetko, čo sľubuje. Myslím si, že je vhodné aj pre suchšiu pokožku. Nie je silno parfumované, takže by mohlo vyhovovať väčšine ľudí. Balenie je väčšie, priam rodinné a myslím si, že takýto produkt sa v žiadnej domácnosti nestratí, ba naopak, priam zíde. 

Olivová rada okrem tohoto telového mlieka ešte obsahuje gélové sprchové mydlo, krém na ruky a nechty, krémy na tvár a telové maslo.

Čo sa týka kozmetiky Ziaja, tak sa dá zakúpiť v Tescu alebo Kauflande a aj cez internet  http://www.fortis-slovakia.com/.

Cena za toto 400 ml balenie je 5,89 Eur. 

A čo vy? Máte radi kozmetiku Ziaja? Aký je váš Ziaja najobľúbenejší výrobok?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára