sobota 14. júna 2014

Pokožka zahalená v zlate

Ahojte!

Pomaly sa nám blíži leto, čas, kedy konečne môžeme z našich šatníkov vytiahnuť krátke sukne, tielka, šaty, sandálky, skrátka všetko, v čom sa v teplých letných dňoch cítime príjemne. S letom je spojené aj opaľovanie a krásne snedá pokožka, ale samozrejme všetko s mierou.
Dneska vám chcem napísať niečo o skvelom pomocníkovi, ktorý vašu pokožku zahalí zlatými trblietkami a vaša pokožka bude žiarivejšia a krásne voňavá. Nebudem vás viac napínať, ide o limitovanú edíciu a to konkrétne Balea Golden Shine telové mlieko.

A aké je?

 

Balenie telového mlieka má krásne letné farby, plastový zlatý uzáver a objem 200 ml. Samotné telové mlieko obsahuje formulu so zlatým leskom, vďaka ktorej ako mávnutím čarovného prútika vykúzli krásny trblietavý efekt na pokožke. Ošetrujúce zloženie s prírodnými olejmi a kakaovým maslom hydratuje a vyživuje pokožku a tá je vďaka tomu vláčna a vyživená. Produkt je dermatologicky testovaný.


Po jeho otvorení vás očarí krásna sladučká, ale súčasne svieža vôňa, z ktorej cítiť kakao. Mliečko je tuhšej konzistencie, nie je riedke a nesteká po pokožke. Je smotanovej farby a obsahuje drobné zlaté trblietky. Po jeho rozotretí je pokožka krásne prevoňaná, rozžiarená a hydratovaná. Vôňa ihneď nevyprchá, práve naopak, mizne postupne. Ja nemám suchú pokožku, takže mne postačuje, ale asi pre extra suchú pokožku to nebude, tá si vyžaduje niečo mastnejšie.  


Do pokožky vsiakne krátko po nanesení, nie je potrebné dlho čakať, stačí sa hneď obliecť a vyraziť von. Nemusíte sa báť, že sa budete lesknúť ako discogula, tie trblietky sú jemné a skutočne tú pokožku krásne rozžiaria. Samozrejme viac trblietok vám ostane na dlaniach, ktorými produkt rozotierate, ale na natretej pokožke sú trblietky decentné. Myslím si, že tento produkt bude super aj na opálenú pokožku, ktorú ešte viac zvýraznia.


Podobné produkty s trblietkami mám rada, vyhľadávam ich v lete, pretože bledej pokožke dodajú iskru a opálenú pokožku krásne zvýraznia. Doma mám od Sundance telové mlieko po opaľovaní s vôňou kokosu, ktoré tiež obsahuje tieto trblietky a vždy po opaľovaní večer sa s ním natriem a pokožka priam žiari.

Zloženie :
AQUA · GLYCERIN · ETHYLHEXYL STEARATE · HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL · ISOPROPYL PALMITATE · CETEARYL ALCOHOL · PENTAERYTHRITYL DISTEARATE · THEOBROMA CACAO SEED BUTTER · PHENOXYETHANOL · DIMETHICONE · GLYCERYL STEARATE · MICA · PARFUM · BENZYL ALCOHOL · SODIUM STEAROYL GLUTAMATE · CARBOMER · XANTHAN GUM · CARAMEL · MALTODEXTRIN · LINALOOL · SODIUM HYDROXIDE · LIMONENE · CITRONELLOL · COUMARIN · GERANIOL · BHT · CI 77891 · CI 77491.

Za mňa výrobok, s ktorý som spokojná a viem, že ho využijem v nadchádzajúcich letných dňoch. Cena tohto produktu je 1,99 Eur a zakúpite ho v drogérii DM, ktorej chcem touto cestou zaň poďakovať. Pokiaľ hľadáte voňavé telové mlieko s trblietkami, ktoré rozžiaria vašu pokožku, Balea You are Gold stojí určite za povšimnutie. Pokiaľ oň máte záujem, zaobstarajte si ho čo najskôr, ide o limitovanú edíciu!

Na záver ešte jedna príhoda. Toto telové mlieko som mala položené na stole a prilákalo pozornosť môjho priateľa. A keďže on je na srandičky, nedalo mu to a hovorí mi, aha čo mám. Držal toto mlieko v ruke a na mňa civel nápis You are Old. Skoro som ho zabila! Preto nesmieme zabúdať, aké sú písmenká v našom živote dôležité, lebo Gold má ďaleko od Old  :-)


A čo vy? Máte radi telové mlieka s trblietkami?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára