streda 18. júna 2014

RimmelLondon Lasting Finish by Kate 03 True Nude

Ahojte!

Dneska vám chcem predstaviť môj veľmi obľúbený rúž a to Rimmel London Lasting Finish by Kate v odtieni 03 True Nude. Aj keď sa o týchto rúžoch v blogovom svete už veľa popísalo, stojí tento rúž stále za povšimnutie a kto ste ho ešte neskúšali, určite tak musíte urobiť.

Ide o prvý rúž navrhnutý Kate Moss a sľubuje :
- dlhotrvajúce zloženie
- unikátne čierne diamanty pre žiarivé farby
- intenzívne a krémové odtiene

Tento rúž je už v našich drogériách dlhší čas a medzitým už vyšla aj ďalšia várka rúžov od Kate Moss v červenom obale. Aktuálne na stránke Rimmel je tento rúž dostupný v 8 odtieňoch a tento môj 03 je neutrálnej farby, ostatné sú výraznejšie farebné.

Obal rúžu je čiernej matnej farby, na viečku je červený nápis Kate aj so srdiečkom. Obal je plastový, pôsobí elegantne, na vrchnej strane viečka je vyrytá korunka ako znak Rimmel London. Rovnako nápis Rimmel London je vyrytý i v strednej časti balenia. Rúž má 4 gramy a na spodnej strane balenia je uvedený odtieň. Viečko sa dobre uzatvára, nemusíte mať strach, že sa vám rúž v kabelke otvorí.

Odtieň 03 True Nude je krásna nude farba s kvapkou do ružova. Je to farba, ktorá sa hodí snáď každému a zíde sa v každej kozmetickej výbave. Pigmentácia rúžu je veľmi dobrá, stačí jedna vrstva a vaše pery sú zahalené v nádhernom nude tóne. Čo sa týka výdrže, tak mne vydrží v pohode 2 hodiny a potom sa postupne vytráca z pier. Je pravda, že mi pery trošku vysušuje, ale nie je to nič tragické. 

A ako vyzerá na perách?


Krásny nude rúž bez trblietok určený na každodenné nosenie. Krásny obal, krásna farba, fajn výdrž a neskutočne krásna vôňa. A cena? Ja som ju kúpila v DM asi za 2,40 Eur a to je super cena za tak skvelý výrobok. Pokiaľ hľadáte dobrý rúž za super cenu, skúste sa po ňom pozrieť. Vrelo odporúčam :-)

A čo vy? Ktorý rúž je váš súčasný favorit?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára