streda 25. júna 2014

Sexi zvodný chlap ????? S Playboy ním môže byť každý!!!

Ahojte!

Protiklady sa priťahujú, to vedeli aj naše babičky. Ale to, že protiklady si aj lepšie voňajú a preto sa priťahujú, to museli vyskúmať až súčasní vedci. Viaceré vedecké tímy na svete totiž opakovane zistili, že kľúčovú úlohu pri sexuálnom vzrušení žien zohráva čuch. Zatiaľ čo muži pri výbere partnerky stavajú skôr na vizuálnych podnetoch, ženy, citlivejšie na vône ako príslušníci silnejšieho pohlavia, si vyberajú najmä podľa pachu. A s Playboy VIP Black Edition sa nechá zbaliť každá žena.

Dneska mám pre vás teda netradične článok, ktorý bude zameraný na pánsku kozmetiku Playboy. Neviem ako to máte vy, ale keď prejde okolo mňa chlap, ktorý krásne vonia, nedá mi to sa za ním neotočiť. A v tom tkvie to čaro vôní.  

Na testovanie som nahovorila svojho priateľa a musím sa priznať, že to bola celkom drina. Zasypala som ho množstvom otázok ako každá zvedavá žena, ale jeho odpoveď vždy bola veľmi strohá. Chlapi moc o kozmetike teda nenahovoria. Buď sa im niečo páči alebo nie, ale na bližší popis už moc nie sú zvyknutí. Tak som to z neho musela dolovať, ale nakoniec sme z toho mali zábavu.  

Poďme si teda predstaviť horúce novinky  Playboy VIP Black Edition!

Ak sa chcete zaradiť do VIP spoločnosti, musíte mať štýl. A čo je dôležitejšie než dobre vyzerajúci čierny smoking? S novou pánskou vôňou z limitovanej rady Playboy Vip Black Edition sa stanete neodolateľnou časťou sveta Playboy. 
Playboy Vip Black Edition for Him je drevitá vôňa, ktorá bola na trh uvedená v roku 2014 a obsahuje :
- sprchový gél
- dezodorant
- toaletnú vodu
Zloženie vône Playboy Vip Black Edition for Him 
Hlava: ananás, bergamot, živica
Srdce: tymián, tóny lieskových orieškov, škorica
Základ: krémové drevo, pačuli, koža
Čo sa týka balení tejto rady, sú ladené do elegantnej čiernej fary so zlatými nápismi a samozrejme nesmie chýbať zajačik, ktorý je symbolom značky Playboy. Všetky tri produkty pôsobia vedľa seba veľmi harmonicky a pekne sa na poličke vynímajú.  
 
 
Playboy Vip Black Edition for Him 2v1 sprchový gél a šampón
Sprchový gél má gélovú konzistenciu a je sfarbený do žlta. Po otvorení balenia vás očarí okúzľujúca vôňa, typická pre tento rad. Je to svieža, letná, príťažlivá, intenzívna mužská vôňa, ktorá si vás ihneď podmaní a ja ako žena som jej hneď podľahla. Sprchový gél krásne pokožku umyje, nevysušuje a vôňa sa ihneď nevytratí, práve naopak. Zanecháva jemný dotyk sviežosti a vône, ktoré pretrvajú počas celého dňa. Výhodou tohto sprchového gélu je, že v sebe zahŕňa sprchový gél i šampón. Neviem ako to máte vy doma, ale naše mužské polovičky nemajú radi komplikovanie a keď vidia, že majú použiť dva výrobky, tak sú z toho nervózny. Celkovo naši chlapi doma sú lajdáci a je im jedno, že keď majú len sprchový gél, tak na vlasy by mali použiť samostatne šampón. Preto od istej doby kupujem práve takéto výrobky 2 v 1 a je po probléme. Sprchový gél ma objem 250 ml a cena sa pohybuje okolo 2,20 Eur.


Playboy Vip Black Edition for Him pánský deodorant spray
Ide o telový dezodorant, ktorý sa nachádza v nádobke pod tlakom a aplikuje na pokožku zo vzdialenosti 15 cm. Má rovnakú podmanivú vôňu ako sprchový gél. Intenzívny základ z krémového dreva a mužného pačuli uzatvára vôňu s elegantnými tónmi kože. Ako som písala v jednom z minulých článkov, dezodorant bojuje s nepríjemným zápachom potu tým, že neutralizuje baktérie, ktoré ho spôsobujú, ale súčasne neobmedzuje činnosť potných žliaz ako antiperspirant. S pomocou Playboy dezodorantu si dokážete zachovať celodennú sviežosť a krásnu vôňu .Objem dezodorantu je 150 ml a cena sa pohybuje okolo 2,70 Eur.

Zloženie dezodorantu :
Butane-Isobutane-Propane, Alcohol Denat., Parfum/ Fragrance, Propylene Glycol, Linalool, Triethyl Citrate, Ethylhexylglycerin, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Citral, Bht.

 


Playboy Vip Black Edition for Him toaletná voda 
Posledným zástupcom zo sveta Playboy je toaletná voda, ktorá sa nachádza v sklenom balení. Je to úžasná letná, intenzívna mužská vôňa, na ktorú sa môžete spoľahnúť po celý deň a len tak ľahko vám nevyprchá. Dala som ju vyskúšať všetkým mužským zástupcom v našej domácnosti a potvrdili mi, že sa s podobnou vôňou ešte nestretli, ale veľmi sa im páči. Čím viac si k nej čuchám ja osobne, cítim závan mora, exotiky, korenia - proste cítim sa ako v Turecku. Tam sa tiež miešajú rôzne drevité vône s vôňou korenia. Veľmi sa mi táto vôňa na priateľovi páčila a musím sa priznať, že je skutočne sexi. Pokiaľ hľadáte krásnu letnú mužskú vôňu, na ktorú sa potrebujete spoľahnúť po celý deň, tak ste ju práve našli. Objem toaletnej vody je 100 ml a cena sa pohybuje okolo 10,50 Eur.

Zloženie:

Z nášho testovania vyplýva, že celá nová rada Playboy VIP Black Edition je skvelá, tvorí trojicu úžasných výrobkov, ktoré sa dokonalo dopĺňajú a podľa mňa by mohlo ísť o dobrý tip na darček pre priateľa, kamaráta, otca, akéhokoľvek muža vo vašom okolí.

Touto cestou chcem poďakovať značke Playboy za poskytnutie produktov na zrecenzovanie a pokiaľ nie ste ich fanúšikom na FB, treba tak spraviť, pretože na ich stránke nájdete všetky horúce novinky zo sveta Playboy a kopec súťaží.

A čo vy? Aká je vaša obľúbená mužská vôňa?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára