nedeľa 27. júla 2014

Avon Mega Effects špirála

Ahojte!

Dneska vám chcem napísať o špirále, ktorú mám doma už dlhšie a po nejakom čase som ju opäť začala používať a musím povedať, že ma prekvapila. Ide o  Mega Effects špirálu od Avonu. Poďme ale pekne po poriadku.


Táto špirála bola novinkou spoločnosti Avon niekedy v júli minulý rok. Časom si našla cestu aj ku mne. Začiatky boli ťažké. Špirála má veľmi nezvyčajný kartáčik, s akým som sa ešte nestretla a zo začiatku bola dosť tekutej konzistencie, takže sa mi otláčala pri líčení. Preto som ju odložila bokom a používala iné špirály. Minule som si však na ňu spomenula a dala som jej opäť šancu. A výsledok? Pri niektorých produktoch si asi treba dať časový odstup a vrátiť sa k ním neskôr, pretože teraz sa mi s ňou líči oveľa lepšie. A aká vlastne táto maskara po určitom čase je?


Začnem najskôr obalom. Maskara vám príde zabalená v čiernej krabičke. Po jej otvorení na vás vykukne čierno ružový obal pripomínajúci zvýrazňovač :-) Po sňatí ružového krytu musíte z čiernej časti kolísavým pohybom za ružový úchyt vytiahnuť samotný kartáčik. Ten, ako vidíte, je iný než ste zvyknutí. Skladá sa z mnohých plastových štetiniek obkolesujúcich ho po obvode v dvoch radoch.
Nanášanie je trošičku zo začiatku problematické, nakoľko nejde o zvyčajný tvar kartáčika, ale dá sa na to zvyknúť. Samotná rúčka špirály je pohyblivá a môžete si ju nastaviť, ako vám vyhovuje. Musím sa priznať, že veľmi ľahko sa mi s touto špirálou maľujú spodné riasy, hádam lepšie než s tými bežnými. Čo sa týka konzistencie, je teraz presne taká, aká má byť. Nie je moc tekutá a tým sa neotláča po nanesení na oko, čo neznášam a nie je ani veľmi suchá. Odličuje sa bez problémov.

Jedna vrstva
Na fotke môžete vidieť špirálu priamo v akcii. Mám nanesenú len jednu vrstvu. Riasy sú krásne predĺžené a vytočené. Je pravda, že nie je extra objemová, ale aj tak výsledný efekt nie je zlý. Riasy nezlepuje, ale trošičku opadáva pod oči. 

Dve vrstvy
Pri dvoch vrstvách už trošičku riasy zlepuje, ale nie je to nič katastrofické.

Objem riasenky je 9 ml a dá sa zakúpiť v dvoch odtieňoch, a to Brown Black a Blackest Black. Ja mám odtieň Blackest Black a je to pekná čierna farba. Cena sa líši, podľa toho či je v akcii, ale dá sa zakúpiť za cenu okolo 4 Eur.  

Po dlhšom čase som s touto špirálou spokojná a som rada, že som jej dala ešte šancu. Pokiaľ ste ju neskúšali a radi skúšate niečo nové, tak ju môžem odporučiť, už len ten nezvyčajný kartáčik stojí za to.

A čo vy? Aká je teraz vaša obľúbená špirála?      

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára