utorok 15. júla 2014

Musím vám to ukázať

Ahojte!

Musím sa vám s niečím pochváliť. Dneska mi dorazila druhá časť výhry od blogerky Sašenoksk a ja vám to jednoducho musím ukázať! Je to veľmi šikovné žieňa a má i vlastný kanál na youtube, kde nájdete rôzne videá ako si niečo vyrobiť, recenzie, tipy, návody. 

Mne sa podarilo vyhrať v jej júnovej súťaži, z čoho som mala neskutočnú radosť. Súťažilo sa o tričko s autorskou potlačou SašenokSK, náramok a zopár drobností. 

Musím sa priznať, že čo sa týka mojej umeleckej stránky, je to ťažký podpriemer. Výtvarnú som neznášala a vždy som sa za moje chabé výtvory hanbila. Preto každý, kto má umelecké sklony a dokáže čokoľvek vyrobiť má môj veľký obdiv. A ten patrí aj Saške. Pri jej videách sa nestačím diviť, s akou ľahkosťou sa pod jej šikovnými rúčkami zjavujú naozajstné skvosty. Napríklad v jej videách nájdete i návod, ako si vyrobiť krásny náramok, ktorý mi poslala.   

A čo som teda vyhrala?

Najskôr mi prišiel neónkový balíček, plný krásnych farebných výrobkov, ktoré boli zabalené v obálke, ktorá samotná bola krásne vyzdobená. Je vidieť, že si dala Saška záležať už i na samotnom balení a musím sa priznať, že ma to potešilo. Následne sme si bližšie písali ohľadne trička a ja som to nechala na ňu, nech ma prekvapí.

Keď mi cez víkend poslala foto, ako bude vyzerať tričko, skoro som skákala sto metrov nad zemou od radosti. Neviem, či sa vám to niekedy stalo, ale mne ešte nie. Tým tričkom úplne vystihla veci, ktoré mám rada a to ma vôbec nepozná. Nazvala ho mačka upír a ten názov vystihla. Poďme teda poporiadku. 

Tmavomodrá farba - tejto farbe som úplne prepadla minulý rok a maximálne ju zbožňujem doteraz, najmä kombináciu modrej a červenej, prípadne bielej. 
Mačka - kto číta môj blog tak vie, že sa nám nedávno narodili mačiatka a teda som veľký milovník mačiek. Nie je nič krajšie, ako sledovať, ako sa naháňajú a šantia. Tiež sú veľmi dobrými spoločníkmi.
Upíri - viem, že niekto upírske seriály nemusí, ale u mňa upírske denníky jednoducho vedú a vždy sa teším na novú časť.

Okrem toho, tričko je maximálne originálne a viem, že nikoho v mojom okolí v podobnom neuvidím, bude to môj unikát :-)

Tričko mi dorazilo dneska a ja som si ho musela hneď vyskúšať a urobila som vám aj foto. Foto bolo robené narýchlo, keď som sa vrátila z práce, tak nie som veľmi upravená :-)


  

Čo naň poviete? Hodí sa mi? Ja ho už teraz úplne zbožňujem a Saške ešte raz za krásnu výhru ďakujem :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára