streda 30. júla 2014

Oriflame EverLasting krycí krém

Ahojte!

Dneska by som vám chcela ukázať svojho pomocníka, ktorého používam už dlhší čas a som s ním nesmierne spokojná. V teplé letné dni nerada používam hutný make-up, necítim sa s ním sviežo, mám pocit, že sa hneď lesknem a nie je to ono. Pokiaľ mi to moja pleť dovolí a nie je v štrajkovej pohotovosti, rada siaham po úžasnom krycom kréme od Oriflame, a to Everlasting foundation


Môžete sa o ňom dočítať:

Krycí krém pre dokonalý vzhľad pleti až na 10 hodín. S patentovaným komplexom pre zamatovo jemný pocit na pleti.
  • dlhotrvajúci, vydrží celý deň
  • príjemný na pleti
  • prirodzený výsledok líčenia
  • obohatený o komplex Skin Renew na výživu pleti
Čo sa týka balenia, má za mňa prvé plus, lebo ide o balenie plastové s pumpičkou. Pre mňa to má viacero výhod. Keďže som nešikovná a stále mi padá niečo z rúk, viem, že sa mi nerozbije. Okrem toho, i keď balenie zo skla je možno pre niekoho lepšie a elegantnejšie, predsa len, keď cestujem, plast je oveľa ľahší a spratnejší ako sklo. Pumpička je super, dá sa ľahko regulovať množstvo výrobku, ktoré je treba použiť.


Krém je dostupný vo viacerých odtieňoch, ja mám konkrétne fair nude. I keď vyzerá veľmi svetlý, v skutočnosti nejde o odtieň najsvetlejší. Oriflame v tomto prípade nezabudol na bledulky a dá sa zohnať aj v ešte bledších odtieňoch. Škála odtieňov tohto krému je široká, určite si každý vyberie. Keďže ide o svetlejší odtieň, začína byť na mňa pomaly až moc svetlý a preto ho miešam s tmavším od Gabriella Salvete a spolu vytvárajú ten správny odtieň. 

Konzistenciou je trošičku hutnejší, nie je vodový ako niektoré krycie krémy, ale krásne sa na pleti rozotiera a prirodzene sa jej prispôsobuje. Má jemnú, nevtieravú akoby púdrovú vôňu. Krásne sa do pleti zapracováva, či už prstami alebo štetcom. Krásne splynie s pleťou, nevysušuje ju, nedráždni, nežmolkuje. Je pravda, že jeho krytie je slabé stredné, ale nedokonalosti sa dajú doriešiť korektorom. Čo na ňom zbožňujem je, že ho vôbec na tvári necítim, neotláča sa, pleť sa neleskne a nevytvára mapy ani po celom dni. Môžem sa naň spoľahnúť a to aj počas veľmi horúcich dní.

Zloženie :

Bez Oriflame Everlasting - pleť pôsobí mdlo a unavene
Krátko po nanesení
Úžasný krycí krém, ktorý je veľmi príjemný na pleti a počas 8 hodín v práci sa naň môžem spoľahnúť. Časom sa pleť začne trošku lesknúť, ale zo začiatku je krásne zmatnená. Objem má 30 ml a cena sa pohybuje okolo 6 Eur, podľa toho, či je v akcii. Ja ho môžem len odporučiť a je skvelý práve do nadchádzajúcich dní, keď potrebujete iba ľahké zjednotenie pleti. Musím sa priznať, že mne tento krém končí a vážne rozmýšľam, že si ho opäť zadovážim.

A čo vy? Aký výrobok používate na tvár v lete?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára