piatok 15. augusta 2014

Nová limitka od Balea + Ebelin

Ahojte!

Ešte máme len polku augusta a vonku to už pomaly vyzerá na jesenné počasie. Neviem, aké to bolo u vás dnes ráno, ale mňa teda poriadne striaslo od chladu. Brrrr! 
Dneska by som vám chcela predstaviť novinky od Balea, ktoré vám svojou vôňou zaručia letnú náladu aj v chladnejšie dni a vďaka nim sa môžeme preniesť do obdobia, kedy ste boli obklopení letným ovocím.


Balea jemné tekuté mydlo " Sladký flirt"
Jemné tekuté mydlo s nádhernou vôňou dule a divej ruže čistí a ošetruje pokožku rúk a zachováva hydratáciu pokožky v prirodzenej rovnováhe. Je pH neutrálne a dermatologicky testované. 


Ako prvé na tomto výrobku vás určite zaujme balenie. Ja viem, stále sa opakujem, ale Balea to s baleniami a ich dizajnom jednoducho vie. Vždy ide o krásny a nápaditý obrázok, ktorý sa nádherne vyníma pomedzi ostatné produkty. A ten názov! Sladký flirt, úplne výstižný :-)
Ja osobne v poslednom čase veľmi preferujem tekuté mydlá a zvykla som si na ne. Jednoduchý dávkovací systém s pumpičkou je navyše hygienický. 


Samotné mydlo je tekutej gélovej konzistencie. Čo sa týka vône, je cítiť ruže so sladkým podtónom. Keď som si prečítala, že to obsahuje vôňu dule, ostala som zaskočená. Dula? Tak o tom som nikdy nepočula. Preto som si niečo o nej vygooglila. Dneska sa považuje za netradičné ovocie, ktoré sa z našich kuchýň vytratilo. Dula je príbuzná jabloní a hrušiek. Dule sú výborným zdrojom vitamínu C a tiež ďalších nášmu zdraviu osožných látok. Už ste dule niekedy skúšali?
Poďme ale späť k samotnému mydlu. Je veľmi príjemné, okrem krásnej vône obstojne pení a ruky sú umyté a hydratované. Balenie má 300 ml a cena je 1,39 Eur.
Ak chcete zažiť  Sladký flirt, s Baleou sa vám to určite podarí :-)

Balea krém na ruky s vôňou maliny a citrónovej trávy
Oficiálny popis teda uvádza, že ide o krém na ruky. Podľa mňa však ide o hydratačnú emulziu na ruky s vôňou maliny a citrónovej trávy. A prečo emulzia? Pretože má oveľa tekutejšiu konzistenciu než samotné krémy, ale to neznamená, že by sa im nevyrovnala. 

 
Čo sa týka balenia, tak ako vždy super krásne letné. Vyníma sa na poličke ako kráľovná leta :-) Balenie je neskutočne veľké, až 300 ml, takže vám bude robiť spoločnosť veľmi dlho a to viem, o čom hovorím. Mám ho doma s vôňou vanilky a bambuckého masla, čo bola limitka už dávnejšie a i keď ho používam každý deň, tak nie a nie sa minúť. Okrem toho veľmi oceňujem praktickú pumpičku.


Po prvom pumpnutí a privoňaní som vedela, že tento výrobok bol stvorený pre mňa. Tak krásnu vôňu som už dlho necítila. Hneď mi niečo pripomenula, ale trvalo mi naozaj dlho, až som si spomenula čo. A viete čo mi pripomína? Kedysi sa predávali malinovky v sklnných fľašiach, ešte aj dnes sa dajú niekedy zakúpiť na dedinách. Boli viacerých príchutí a jedna z nich bola aj malinová. A presne ako táto malinovka vonia táto emulzia! Je to nádherná, nádherná ovocná svieža letná vôňa plná malín v spojení s citrónovou trávou. Táto vôňa si vás ihneď podmaní a stanete sa na nej závislí :-)
Ako som už písala, má redšiu konzistenciu, je bielej farby a mne absolútne vyhovuje. Do pokožky sa rýchlo vstrebe, ruky sú jemné a hydratované. Vôňa rýchlo nevyprchá, práve naopak. Stráca sa postupne a vy sa ocitáte v ríši malín :-) Keďže ja nemám problém so suchými rukami, mne táto konzistencia a hydratácia maximálne vyhovuje. Ruky nakrémujem a hneď môžem pokračovať v práci. 
Tento môj letný objav s jeho maxibalením stojí 1,95 Eur a ak máte radi maliny a ich vôňu, určite ho musíte vyskúšať.  

Oba tieto produkty sú limitovaná edícia, tak treba rýchlo zbehnúť do DM, lebo sa môžu rýchlo vypredať. Okrem týchto dvoch produktov táto limitka obsahuje aj Balea sprchovací gél medovka/jablko a Balea telový krém Očarujúca radosť s vôňou marhule. 

Ebelin odličovacie tampóny 
Už ste niekedy skúšali peelingové tampóny? Ja teda ešte nie. Tieto sú od značky Ebelin, sú z čistej bavlny a sú super veľké!


Z jednej strany sú drsnejšie a vďaka nej sa dajú odstrániť z pleti odumreté časti pokožky a tým si spravíte rovno peeling. Je to veľmi príjemné a účinné.


 Druhá strana je hladšia a je vhodná pre odstránenie make-upu. Tým že je väčší než obvyklé tampóny, postačí vám jeden na celú tvár.


 

Tieto odličovacie tampóny sú naozaj skvelé. Sú kvalitné, netrhajú sa, majú super veľkosť a pleť nedráždia. V balení ich je 35 ks za 1,59 Eur.


A čo vy? Zaujal vás niektorý z týchto výrobkov? Poprípade máte niektorý z nich doma?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára