pondelok 8. septembra 2014

L´Oréal Paris jemný odličovač očí a pier

Ahojte!

Dneska by som vám rada napísala o produkte, na ktorý som sa veľmi tešila. Už dávnejšie som ho videla ospevovať v nejakom videu, vraj ide o perfektný odličovač očí, lepší než Ryor atď. A to my nedalo! Ryor je zatiaľ u mňa naj odličovač, aký som kedy mala a po tejto skúsenosti sa mi to aj potvrdilo. Nehovorím, že niekomu inému nemôže tento produkt vyhovovať, ale so mnou sa veru neskamarádil. A o čom teda dneska budem písať. O jednom z ďalších sklamaní tohto roka pre mňa a to L´Oréal Paris jemný odličovač očí a pier.

Čo všetko sľubuje?
Jemný odličovač očí a pier určený aj pre vodeodolný a dlhotrvajúci make-up. Tmavá časť účinne odlíči. Svetlá časť je jemná pleťová voda, ktorá dodá pocit sviežosti. Vyhovuje citlivým očiam i tým, ktorí nosia kontaktné šošovky. Pred použitím potrepte pre dosiahnutie jednotnej farby.


Čo očakávam od odličovača ja? Myslím, že nie som veľmi náročná. Nesmie štípať v očiach, radšej mám dvojzložkové produkty a hlavne musí vedieť odlíčiť! 

Čo sa týka balenia, je celkom pekné, typické pre L´Oréal Paris a ich pleťovú kozmetiku v poslednom čase. Balenie je priehľadné, takže vidieť pri pretrepaní obe zložky, ako sa krásne spoja. Samotný odličovač je modrej farby po nanesení na odličovací tampón. Avšak ako veľmi nepraktická, aspoň pre mňa, je samotná aplikácia odličovača na tampónik. Keďže je povrch úzky a dlhý, stávalo sa mi, že sa mi podarilo produkt preliať aj pomimo :-(


Čo sa týka konzistencie, tak nie je až tak mastný ako napr. Ryor, ale tým pádom aj horšie odličuje. Ja nepoužívam vodeodolný make-up, takže odlíčenie by malo byť preň hračkou, ale nie je to tak. Pokiaľ som používala maskaru Miss Sporty, odličoval ešte celkom v pohode. Pokiaľ som ale prešla na inú špirálu, vôbec mi to nechcelo odlíčiť, musela som produkt opakovane nanášať na tampón a opakovane odličovať oči. Aj tak mi z nich neodlíčil všetko a ostávali mi čmuhy pod očami. Tak som chvíľu na odličovanie používala niečo iné a časom som sa k nemu vrátila, ale nič sa nezmenilo. Musím ale pochváliť, že naozaj v očiach neštípe.

Objem má 125 ml a kupovala som ho v akcii za asi 3,89 Eur. Teraz som ho videla v drogériách za cenu okolo 5 Eur a za tú si kúpim môj milovaný Ryor a nemusím sa rozčuľovať nad tým, že mám odličovač, ktorý poriadne neodličuje. Našťastie je skoro spotrebovaný a viem, že si ho viac už určite nekúpim.

A čo vy? Aký výrobok vás sklamal v poslednej dobe? Aký odličovač by ste mi odporučili?   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára