štvrtok 9. októbra 2014

Spotrebované 5

Ahojte!

Po dlhšom čase sa mi doma nakopila celkom slušná zbierka výrobkov, o ktorých by som vám dneska chcela napísať. Poďme teda na to!


Začneme pleťou. Podarilo sa mi po dlhom čase spotrebovať Avéne Cleanance čistiacu vodu, o ktorej som vám písala tu. Používala som ju ráno a večer každý deň a keďže som mala 400 ml balenie, vydržalo neskutočne dlho. Táto čistiaca voda veľmi príjemne voňala a jej úlohou bolo regulovať nadbytočnú tvorbu kožného mazu, s čím si vedela poradiť, ale na druhej strane póry až tak nesťahovala. Zo začiatku pleť trošku vysušovala, ale časom to bolo v pohode. Na moju mastiacu sa pleť bola naozaj dobrá, skutočne po jej použití sa pleť neleskla. Pokiaľ teda trpíte na mastnú pleť, táto voda vám s tým pomôže. Jej jedinou nevýhodou je však cena. Kúpila by som opäť.

Máme tu aj dvoch zástupcov z radu odličovačov. Začnem tým najlepším, čo som doteraz vyskúšala a to Ryor dvojfázovou odličovacou emulziou. Je síce mastnejšia, ale krásne mi oči odlíči, nedráždi ani neštípe. Bližšie o nej sa dočítate tu. Kúpim opäť. 
Na druhej strane tu mám jeden z najhorších výrobkov tohto roku doteraz a to L´Oréal Paris jemný odličovač očí a pier. Nie je síce až tak mastný ako Ryor, ale strašne zle odličuje, rýchlo sa míňa, zanecháva čmuhy pod očami. Bližšie sa dočítate tu. Už viac nekúpim.



Ďalej tu máme zástupcov z telovej kozmetiky.
Avon Senses Winter Cocoon bol sprchový gél s vôňou santalového dreva a vanilky. Vôňa je to skôr zimná, ale podarilo sa mi ho spotrebovať až v auguste. Väčšina týchto sprchových gélov je gélovej konzistencie, ale tento bol trošku krémový. Dobre penil, krásne voňal a vôňa aj vydržala na pokožke. Pokožka po sprchovaní bola krásne jemná, hladká, voňavá. Neviem či sa ešte dá kúpiť, ale kúpila by som znova.
Mám tu aj dva telové spreje od Avonu. Prvý je s vôňou vanilky a druhý s vôňou ruže a čokolády. Oba krásne sladučko voňali, boli super na jemné  osvieženie a prevoňanie. Musím sa priznať, že ich niekedy používam aj ako osviežovač a sú super v tom, že dokážu do seba vstrebať zápach, ktorý nimi chcete prekryť, takže majú pre mňa viaceré využitia. Kúpim opäť.
Mám tu niečo aj pre pánov a to sprchový gél Nivea Sensitive. Už jeho prvou výhodou je, že je určený na telo, tvár i vlasy. Krásne vonia a vôňa aj dlhšie vydrží. Je k pokožke šetrný, nevysušuje ju a je krásne jemná a voňavá. Kúpila by som opäť.
A ako posledné tu mám tekuté mydlo od Alverde s vôňou karamelu a mandle. Úžasné mydlo, ktoré som si veľmi obľúbila. Síce veľmi nepenilo, ale krásne voňalo a ruky boli krásne prevoňané a hydratované. Jeho nevýhodou je, že to bola limitka už dávnejšie, takže sa už asi nedá zohnať, ale kúpila by som ho opäť.


Pokiaľ ide o vlasovú kozmetiku, tu mám dvoch zástupcov.
Balea Professional Oil Repair šampón mal krásnu sladučkú vôňu, kde sa miešali tóny vanilky a orieškov. Dobre penil a vlasy po umytí boli krásne prevoňané, vyživené, lesklé. Bližšie sa dočítate tu. Kúpim opäť.
Schwarzkopf Gliss Kur ULTIMATE REPAIR šampón mal príjemnú vôňu, perfektne penil a vlasy po umytí boli vyživené, lesklé, menej sa lámali. Bližšie tu. Ja som s týmto šampónom bola spokojná, ale objavila som z rady Gliss Kur lepší, o ktorom vám určite napíšem, tak tento si už asi nezaobstarám.


Mám tu aj dvoch zástupcov z dekoratívnej kozmetiky.
ASTOR Seduction Codes no. 1 je špirála, ktorá bola pre mňa veľmi pozitívnym prekvapením. Má krásne balenie, dobrú konzistenciu, riasy sú predĺžené a zahustené. Nežmolkuje ani neopadáva pod oko. Vydrží celý deň. Bližšie tu. Môžem len odporučiť a rozmýšľam, že si ju kúpim.
Oriflame Everlasting foundation bol skvelý krycí krém na leto a v dni, keď moja pleť bola v pohode. Dobrý výber odtieňov, príjemná vôňa, boli len bonus. Tento krém krásne splynie s pleťou, nevysušuje ju, nedráždni, nežmolkuje. Vydrží aj počas horúcich dní a nevytvára mapy. Bližšie tu. Kúpim opäť. 



Fa Sport Double Power bol antiperspirant, ktorý mal poskytnúť 72-hodinovú ochranu proti poteniu. Vôňa pekná, ale to je tak všetko. Nechránil pred potom, robil žlté fľaky na oblečení. Bližšie tu. Nebola som spokojná a už viac nekúpim.
Essence Nail art bol bezacetónový odlakovač, špeciálne určený na odlakovanie nechtov s rôznymi dekoráciami, trblietkami alebo výraznými farbami s vybieľujúcim účinkom. Nebol zlý, smrdel ako všetky obyčajné odlakovače. Mám pocit, že tie trblietky s ním išli o čosi lepšie odlakovať. Má však nevýhodu, že časom mi strašne vysušoval prsty po odlakovaní a je celkovo nedostupný. Ja som si ho kúpila v Bratislave v 2.stojane Essence a stál okolo 2 Eur. Asi si ho viac nekúpim.
Horien CoolFresh bol viacúčelový roztok pre kompletnú starostlivosť o všetky druhy mäkkých kontaktných šošoviek. Bol to darček zdarma za body na stránke www.vasesosovky.sk a bola som s ním spokojná a už mám ďalšie balenie. Má menšie balenie 60 ml a je podľa mňa super na cestovanie.

 
Mám tu aj dvoch pomocníkov do domácnosti.
Denkmit prostriedok na riad s aloe vera. Ja si ich kupujem opakovane, ale zrovna tento ma trošku sklamal. Slabšie penil a rýchlejšie sa míňal. Ale na druhú stranu ruky nevysušoval a riady dobre umýval. Takže tento konkrétny si viac nekúpim, ale už mám iný do zásoby. 
Denkmit čistiaci prostriedok na laminátové podlahy je u nás už stálica. Podlahy krásne čistí a zároveň ošetruje, sú bez čmúh a krásne sa lesknú. Kúpim opäť.


Rozhodla som sa sem zaradiť aj dva tipy na sladké potešenie, ktoré snáď nie sú tak kalorické ako čokoláda. Keď ma popadne chuť na sladké, tak som rada zobkala sušené brusnice Alesto z Lidla. Boli fajn na desiatu a celkom aj zasýtili. Mali veľmi dobrú chuť a asi si ich budem opakovane kupovať. Ich normálna cena je 1,99 Eur, ale bývajú počas amerického týždňa aj za 1,50 Eur za 200g. Odporúčam.
Ako ďalšie som si veľmi obľúbila Dobré z ovsa kakaové od Bonavita. Sú to malé kakaové guličky, ktoré sú veľmi chutné a nie sú zbytočne presladené. Dajú sa miešať s mliekom, jogurtom alebo len tak. Kúpim opäť.  



A blížime sa ku koncu!
Mám tu vzorku Nivea telového mlieka do sprchy. Bolo super, ale celkovo mám pocit, že tie pôvodné dve boli lepšie ako tie nové s rôznymi vôňami, ako kakao, med. Pokožka je krásne jemná, vyživená a hydratovaná a navyše príjemne vonia.Toto by som si kľudne kúpila v plnom balení.
Odličovacie tampóny Caterine z Kauflandu 120 ks si kupujem opakovane a som s nimi spokojná. Neškrábu, nerozpadajú sa a sú celkovo príjemné. Už mám kúpené nové balenie.
Zinkorot  ako doplnok zinku sa používa na liečbu nedostatku zinku v prípadoch, ak nie je možné zabezpečiť jeho dostatočný príjem. Zinok zohráva dôležitú úlohu pri funkcii imunitného systému, celistvosti kože, hojení rán, atď. Odporučila mi ho kožná na akné a musím sa priznať, že to naozaj pomáha. Keď mám zase svoje skvelé obdobie, stačí mi vziať pol tabletky denne a pleť sa mi postupne upraví. A neviem, čím to je, ale odkedy beriem tieto tabletky, nebola som chorá, takže má to niečo do seba. Už som si stihla kúpiť nové balenie.
Ostrovidky sú výživový doplnok na zachovanie dobrého zraku a správnej funkcie sietnice. Boli za body na stránke vasesosovky. Keďže v poslednom čase trávim extrémne veľa času pri počítači, tak to necháva svoju daň na mojich už i tak zničených očiach. Čo sa týka tohto doplnku, zatiaľ som nespozorovala zlepšenie, tak uvidíme, mám ešte jedno balenie.

Uff, tak dneska dlhší článok, dal mi zabrať, ale konečne je dopísaný a je skvelý pocit uvolniť miesto pre nové produkty.

A čo vy? Čo vám bolo v poslednej dobe ľúto, že ste spotrebovali?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára