streda 22. októbra 2014

Yves Rocher Volume Vertige

Ahojte!

Po dlhšom čase si dneska dáme recenziu na produkt z dekoratívnej kozmetiky a tým je Yves Rocher Volume Vertige špirála. Musím sa priznať, že zatiaľ som od Yves Rocher mala iba sprchové gély a bola som s nimi veľmi spokojná. A ako teda obstála špirála?


O tomto výrobku sa môžete dočítať :
Extra tvarujúca špirála s výnimočnými vlastnosťami: - Kefka so zásobníkom, patent Yves Rocher, ktorý maximalizuje a zintenzívňuje objem rias už od prvej aplikácie. Funguje ako zásobník textúry bez nutnosti ďalšieho namáčania štetčeka do flakónika po každej aplikácii.


Balenie produktu je krásnej striebornej lesklej farby a pôsobí na mňa luxusnejšie. Po otvorení špirály na vás vykukne silikónový štetček v tvare presýpacích hodín, čiže v strede je zúžený. Štetček je ohybný a je to cítiť, najmä keď si nanášate druhú a ďalšiu vrstvu, ale dá sa na to zvyknúť.
Samotná špirála je čiernej farby, riasy krásne rozčeše, zvýrazní, dodá im objem a dĺžku. Je to špirála, na ktorú sa dá spoľahnúť celý deň a preto som si ju aj obľúbila. Drží ako pribitá, nežmolkuje, neopadáva pod oko, nerobí čmuhy. Čo sa týka toho zásobníka tak neviem, ja som ju používala ako ostatné špirály, čiže vždy po nalíčení jedného oka som ju opäť namočila. Ako ďalšiu výhodu tohto produktu vidím to, že už od začiatku bola správnej konzistencie, čiže nebola priveľmi mokrá a neotláčala sa mi na viečka a ani priveľmi suchá. Odličuje sa mi s dvojfázovým odličovačom veľmi dobre, nerozmazáva sa po celom oku a na odlíčenie stačí pár pretretí.


Dá sa zohnať cez internet alebo kamenné predajne a jej aktuálna cena sa pohybuje okolo 16,50 Eur, ale videla som ju v katalógu v akcii za 13,20 Eur čo je podľa mňa stále trošičku dosť a jej cenu vidím asi ako jediné negatívum.

A čo vy? Používate kozmetiku Yves Rocher? Čo by ste mi odporučili vyskúšať?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára