sobota 1. novembra 2014

Prvé novembrové nákupy

Ahojte!

Dneska je už prvý novembrový deň! Ja nechápem, ako môže ten čas tak rýchlo plynúť. Ani sa nenazdáme a týmto tempom tu máme Vianoce.
Dneska som sa po dlhšom čase vybrala na väčší nákup do DM a samozrejme, nezostalo len pri tom. Tak vám ešte za horúca chcem dať zaujímavé tipy, kde sa dá práve dobre nakúpiť :-)

DM


Denkmit prací prostriedok - 5,59 Eur a 3,45 Eur
Denkmit na riad - 1,05 Eur
Balea náplň do mydla - 1,19 Eur
Balea čistiace mlieko - 1,89 Eur
Balea sprchový gél - 0,99 Eur
Balea men deo sprej - 1,39 Eur
Balea jahodové tekuté mydlo - 1,29 Eur
Babylove detský púder - 1,15 Eur
Jessa - 1,29 Eur

DM si pre nás na tento mesiac pripravila pár zaujímavých akcií, tak som jednoducho nemohla odolať. Keď som videla v novom Journali, že sa dá uplatniť zľava -25% za 75 bodov na pracie a čistiace prostriedky a osviežovače vzduchu, neváhala som a pár kúskov si ukoristila Okrem toho bolo treba dokúpiť pár vecí do domácnosti a takto dopadol náš nákup :-) Ak nakúpite myslím nad 15 Eur, dostanete pri pokladni dodatočnú zľavu na dekoratívnu kozmetiku -35%, pričom kupón platí len na jeden výrobok dekoratívnej kozemtiky. 
Ďalej za  75b je -25% zľava na výrobky vybraných značiek, ako napr. Fa, Taft, Schauma. A od polky novembra platí -25% zľava za 75 b na detský sortiment. 
Nová 150b zľavová knižka, aspoň pre mňa, teraz obsahuje naozaj zaujímavé zľavy na jednotlivé výrobky. Je pravda, že tých 150b je teda riadne veľa, ale mám pocit, že teraz sa naozaj oplatí.

 

Kik




 Pri pohľade na túto foto si asi pomyslíte, že som sa zbláznila. Ale ja som naozaj nemohla odolať a na svoju obranu musím napísať, že niektoré z vecí sú sestrine a mamine a celkovo pri troch babách sa to zíde. Všetka táto bižutka stála kus 0,10 Eur, tak uznáte, že som to tam nemohla nechať. Obal na kreditné karty stál 0,50 Eur. Je jasné, že sú to skôr letné kúsky, preto boli asi aj v akcii, ale niečo asi znosím aj teraz, nedokážem odolať. Ako napr. zelené náušnice. Tak ak máte vo svojom okolí Kik, možno aj u vás prebieha tento super výpredaj!



Pepco

V poslednej dobe som sa snažila zohnať obyčajné čierne nízke topánky na prechod medzi jeseňou a zimou, aby som hneď nenabehla na čižmy. Buď však boli predražené alebo nemali moje číslo alebo sa mi nepáčili. A dneska úplnou náhodou som jedny veľmi jednoduché objavila v Pepco a ešte k tomu v akcii za 5,99 Eur. A sú super! Na foto možno tak nevyzerajú, ale na nohe sú veľmi pekné. 


Na záver sme ešte zbehli do Kauflandu na nákup potravín. Konečne som si kúpila granátové jablko, tak som naň veľmi zvedavá. A mám jednu novinku, o ktorej som vôbec nevedela. Pokiaľ ste z blízkeho okolia Dubnice nad Váhom, tak v Kauflande v Dubnici majú konečne stojan Essence. Síce jeden, ale aj to je podľa mňa super!

A na záver vám chcem ešte ukázať jesenné dekorácie mojej sestry. Tento rok ju to nejako pochytilo a vyrába ostošesť. A musím sa priznať, že jej to ide a mne sa to veľmi páči!




A tieto nákupy určite neboli posledné pre tento mesiac. Chystám sa totiž na vianočné nákupy do Rakúska, takže máte sa na čo tešiť :-)
A čo vy? Tiež radi vytvárate dekorácie a zdobíte?Čo ste si naposledy kúpili v super akcii?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára