piatok 26. decembra 2014

Objednávka - VMD drogerie

Ahojte!

Na úvod sa vám musím ospravedlniť, že články ktoré teraz uverejňujem sú trošku po funuse, ale doma to máme teraz trošku zložité a akosi nič nestíham.
Dneska sa vrátime tak o mesiac späť ku dňu 18.11., keď na viacerých e-shopoch prebiehala akcia poštovné zdarma pri nákupe nad určitú sumu. Do tejto akcie bolo zapojených naozaj veľa e-shopov a pokiaľ ste mali už vianočné darčeky premyslené, bol to rozhodne skvelý čas si ich objednať a navyše ušetriť poštovné. Ja som sa vďaka tejto akcii rozhodla nakupovať na stránke VMD drogerie
Ide o stránku s naozaj širokým výberom produktov od parfumov, cez kozmetiku po starostlivosť o domácnosť. Na tejto stránke sa dajú stráviť aj hodiny, kým by ste všetko preklikali. Ja som ju objavila v čase, keď som hľadala e-shop, ktorý ponúka české značky Ryor a Bione Cosmetics, ktoré sú u nás neni až tak dostupné a od ktorých som si chcela pokúpiť pár produktov. Nájdete tu aj široký výber produktov od Essence, Catrice, Gabriella Salvete, Dermacol, Moje atď., jednoducho skoro všetky značky, ktoré vás napadnú.
Ide o český e-shop, ktorý má v Čechách aj svoje predajne, ale zasielajú aj na Slovensko. Keďže to do Čiech nemám až tak ďaleko, myslela som si pôvodne, že si objednávku vyzdvihnem v predajni, ale keď sa naskytla táto akcia, neváhala som s objednávkou a zásielku mi doručil kuriér.
Pôvodne som si chcela objednať môj naj odličovač očí od Ryoru, celú radu Aknestop a pár vecí na telo od Bione. Keďže sa mi ale v poslednom čase nakopilo naozaj veľa telovej kozmetiky a aj starostlivosti o pleť, trošku som si to rozmyslela a môj nákup nakoniec dopadol inak.


Objednávala som 18.11. a balíček dorazil 26.11. Všetko bolo starostlivo zabalené a dorazilo v poriadku.


Po otvorení balíčka som sa vrhla na vybalovanie jednotlivých výrobkov.
A čo mi všetko dorazilo?


Najskôr niečo pre mňa:
Ryor dvojfázová odličovacia emulzia
Catrice Camouflage 010 Ivory

Playboy Play It Lovely
Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine 020 Candy Plum

A pár drobností do domácnosti ako štipce na prádlo, Palmolive sprchový gél, hrebeň, švédske utierky, hubky na riad, tampóny do uší, zrkadielko do kabelky, čiže veci, ktoré som chcela aj tak už dlhšie kúpiť.

Ak sa dobre pozriete na obrázok, Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine 020 Candy Plum na ňom nevidíte. Stalo sa, že mi poslali omylom iný produkt na pery od Miss Sporty. Tak som im hneď písala, že mi zaslali iný výrobok. Ešte v ten deň mi na mail odpísali a uviedli viacero spôsobov, ako to riešiť. Naozaj som z prístupu tohto e-shopu bola veľmi pozitívne prekvapená. Tak sme sa dohodli, že produkt zaslaný omylom si ponechám a doplatím a dodatočne mi pošlú ten pôvodný.


A tak sa aj stalo a 02.12. mi dorazila moja Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine v krásnom odtieni 020 Candy Plum.

Celkovo hodnotím tento e-shop na výbornú. Široký výber produktov, skvelé ceny, úžasný prístup k zákazníkovi, to všetko nasvedčuje, že som na ich stránke nerobila objednávku posledný krát a môžem vám ho rozhodne doporučiť. A keby som nemala doma fakt veľké zásoby všetkého (no, až na make up), určite by som sa rozšupla pri objednávaní viac :-)

Ešte chcem poprosiť výherkyňu vianočnej GA - Alexandru Ivaničovú, aby mi odpísala na mail do konca roka, lebo ak tak neurobí, budem musieť losovať náhradného výhercu.

 

Poznáte tento e-shop? Z akej stránky radi objednávate kozmetiku? 

 


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára