sobota 28. marca 2015

Novinka pre mužov od Playboy - Playboy VIP Platinum

Ahojte!

Prednedávnom priniesol Playboy novú edíciu Playboy Play It Sexy Pin Up pre nás ženy, o ktorej som vám písala tu. Neubehol ani mesiac a nenechala na seba čakať ani nová limitovaná edícia pre naše drahé polovičky a to Playboy VIP Platinum.  
Keďže som teraz single, stála som pred náročnou úlohou, koho si vyberiem ako objekt na testovanie. S malou dušičkou som nakoniec oslovila sestrinho priateľa a čakala som, čo na to povie. Aké ale bolo moje prekvapenie, keď s nadšením súhlasil a normálne sa na to aj tešil? Naozaj ma jeho reakcia pozitívne prekvapila, balíček s produktami som mu odovzdala aj s inštrukciami na testovanie. 
A aká je podľa neho nová limitovaná edícia Playboy VIP Platinum?


Toaletná voda 100 ml/14 Eur
Po úžasnom úspechu mužskej vône Playboy VIP, o ktorej som vám písala tu, prichádza na trh nová limitovaná edícia Playboy VIP Platinum

Hlava: bergamot, brezové listy, cédrové listy
Srdce: aquatické nóty, zelené jablko, lístky fialky
Základ: santalové drevo, pralinka, tonka bôby


Samotné balenia tejto línie sa nesú v šedých tónoch (žeby náhoda alebo súvis s 50 odtieňmi sivej, hm?) a tak je tomu aj v prípade toaletnej vody. Samozrejme nesmie chýbať legendárny symbol značky Playboy a to hlava zajačika, ktorá sa nesie v zlatej farbe. V popredí dominuje aj označenie VIP a nápis platinová edícia. Kombinácia šedej so zlatým dizajnom pôsobí na mňa luxusne a elegantne zároveň.


Vždy sa mi páči, ako sa vie Playboy vyhrať so svojimi baleniami výrobkov a zajačik nesmie chýbať ani na vrchnáčiku od toaletnej vody. Flakónik je zo skla a samotná vôňa je vždy balená v papierovej krabičke.
Čo sa týka vône, tak ide o orientálno drevitú sviežu vôňu, ktorá vyjadruje mužskú eleganciu, uhladenosť, príťažlivé kúzlo. Ak ste mali možnosť privoňať k jej predchodcovi a páčil sa vám, tak táto vôňa si vás získa ešte viac. Je naozaj mužná, sexi, zvodná, jednoducho za jej nositeľom sa pootočí nejedna z nás. Je výrazná, ale na druhej strane aj naozaj slušne vydrží. Podľa sestrinho priateľa sa veľmi dobre aplikuje a krásne vonia. Čo sa týka výdrže, tak 8 hodinový pracovný deň zvládne vraj v pohode, cítil ju na sebe aj po príchode z práce a začne sa postupne vytrácať až po takých 9 hodinách (a to si na seba nenastriekal pol flakónika).   


Keď som chystala foto pre tento článok, prišiel ku mne aj ocino a hneď mu táto toaletná voda padla do oka. Hneď bol zvedavý, čo je to za vôňu, tak si ju na seba dal a aj on ju veľmi chválil, takže v našej domácnosti sa ujala :-)
I keď je odporúčaná cena 14 Eur, našla som ju na stránke Elnino za úžasnú cenu 5,52 Eur.


Deodorant 150 ml/3,99 Eur
Ide o telový deodorant, ktorý sa nachádza v nádobke pod tlakom a aplikuje sa na pokožku zo vzdialenosti 15 cm. Má rovnakú podmanivú vôňu ako toaletná voda. Jeho úlohou by malo byť potlačenie nepríjemného zápachu z potu a zachovanie sviežosti. 
V našom teste obstál tak, že tých 5 hodín zvládol úplne v pohode, postupne sa však jeho účinok začal vytrácať a po 7 hodinách bola potrebná jeho ďalšia aplikácia. Jeho výhodou je, že nezanecháva žiadne fľaky na oblečení a samozrejme, krásne vonia.


Sprchový gél a šampón 250ml/2,99 Eur
Ako posledný na testovanie nám bol zaslaný výrobok, ktorý v našej domácnosti mužské polovičky vedia oceniť najviac a to výrobok, ktorý je 2v1 a to sprchový gél a šampón. Tiež je to u vás tak, že keď majú muži použiť dva a viac výrobkov v sprche, sú z toho zmätení? U nás sú jednoznačne takéto výrobky 2v1 veľmi obľúbené.


Samotný produkt vonia rovnako ako celá línia Playboy VIP Platinum. Je priehľadnej gélovitej konzistencie a svojou konzistenciou nám pripomína trochu veľmi riedky gél na vlasy. Pení priemerne a pokožka je krásne po osprchovaní prevoňaná a hydratovaná. Výhodou je, že vôňa ihneď nezmizne, ale je ju cítiť aj po 2 hodinách, takže krásne sa potom dopĺňa s ostatnými výrobkami z tejto rady. 

Keby som mala tieto výrobky zhodnotiť slovami sestrinho priateľa, tak musím napísať, že s touto limitovanou edíciou je veľmi spokojný a stala sa súčasťou jeho každodenného rituálu.
Za mňa ako nežné pohlavie, ktoré má rado mužské vône musím napísať, že táto limitka je naozaj vydarená a pokiaľ by okolo mňa prešiel muž s touto vôňou, veru, určite by som sa za ním otočila :-)

Ak vás táto limitovaná edícia Playboy VIP Platinum zaujala, určite sa po nej v obchodoch poobzerajte a bacha, keďže je to limitka, bude dostupná v predajniach len po obmedzenú dobu, takže čím skôr, tým lepšie.

Touto cestou sa chcem poďakovať zastúpeniu Playboy za zaslanie produktov na zrecenzovanie.

A čo vy? Páčia sa vám pánske vône Playboy?


  
    

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára