nedeľa 19. apríla 2015

Herb Pharma Pureceutical dvojfázový čistiaci roztok na sťahovanie pórov

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás recenziu na jeden veľmi zaujímavý produkt a to Pureceutical čistiaci roztok na sťahovanie pórov od Herb Pharma. Poznáte túto značku? Ja sa musím priznať, že donedávna som ju nepoznala, preto som veľmi rada, že som mala možnosť vyskúšať nejaký ich produkt. 

Spoločnosť Herb-Pharma AG (Švajčiarsko) je výrobcom a dodávateľom nutraceutík, cosmeceutík, farmaceutík a zdravotníckych prostriedkov. História základov firmy spadá do začiatku 90. rokov 20. storočia, odkedy sa datuje zahájenie aktivít spoločnosti v segmente farmaceutických a parafarmaceutických výrobkov. Ponuka ich výrobkov je skutočne pestrá a každý si z nej určite vyberie. 

Neviem ako vy, ale ja mám s rozšírenými pórmi, hlavne na nose a jeho okolí problémy. Dokonalá pleť je preto mojím snom a rada skúšam výrobky, ktoré mi aspoň čiastočne k tej dokonalosti pomôžu. Póry samy o sebe plnia dôležitú funkciu - našej pokožke dovoľujú dýchať a zároveň prijímať živiny zvonka. Čo je rovnako dôležité, odvádzajú nečistoty a maz zvnútra pokožky na jej povrch. Práve vďaka tejto obojsmernej výmene látok môže veľmi ľahko dôjsť k ich rozšíreniu a upchatiu. Ak začnú byť viditeľné, je to znamenie, že niečo v našom organizme nie je v poriadku. Príliš mastná pleť je na tvorbu rozšírených pórov omnoho náchylnejšia, čo platí aj v mojom prípade. Upchaté póry neodvádzajú maz zvnútra pokožky a môžu viesť k infekcii a nepríjemnému akné. A preto som povolala do boja proti rozšíreným pórom Pureceutical! 

A ako obstál Pureceutical dvojfázový čistiaci roztok v mojom testovaní?



Čo sa týka balenia, samotný výrobok je balený v papierovej krabičke, na ktorej sa dočítate základné informácie a jeho zloženie. V jej vnútri je ešte príbalový letáčik, kde sa o výrobku dočítate podrobnejšie informácie a samozrejme, je v nej aj samotný výrobok. Jeho balenie na mňa pôsobí luxusne. Ide o priehľadné matné sklo s dávkovačom, čím sa použitie výrobku stáva praktickým a vždy ho použijem iba toľko, koľko je potrebné a zbytočne ním neplytvám. Celkovo sa mi dizajn výrobku veľmi páči a medzi ostatnými produktami na poličke sa vyníma. Čo by som ale trošku vytkla je, že pri pretrepávaní zložiek sa mi stáva, že časť produktu vytečie von, asi uzáver dobre netesní, takže ešte by som trošku zapracovala na balení.  


Tento dvojfázový roztok je zložený z dvoch roztokových fáz - oranžovej a žltej, ktoré je potrebné pred každým použitím dôkladne pretrepať, aby sa zmiešali. Po aplikácii sa obe fázy znovu rozdelia. Roztok ma veľmi zaujímavú parfemáciu, ktorá je daná komplexom rastlinných extraktov, a to :
- výťažok z afrického stromu Enantia chlorantha (africká vŕba)
- pagaštan konský
- hamamelis
- chmeľ
- rozmarín a šalvia
Okrem toho obsahuje ak kyselinu salicylovú, ktorá sa používa na liečbu akné.





Výrobok sa odporúča používať dvakrát denne a to ráno a večer. Keďže má však mastnejšiu olejovitú konzistenciu, ja ho používam iba večer. Napriek tomu nemám pocit, že by sa mi pleť viac mastila. Pomocou vatového tampónu nanesiem potrebné množstvo roztoku (mne stačia 3 pumpnutia) na tvár a krúživými pohybmi ju dôkladne očistím. Na pleti zanechá po nanesení jemnú mastnú vrstvu, ktorá sa po čase vsiakne.
Roztok používam vyše 3 týždňov a za ten čas som spozorovala, že moje póry sa naozaj zmenšili, sú menej výrazné a plytšie, pleť je zbavená nečistôt a ráno jemná na dotyk. Okrem toho som si všimla, že potláča začervenanie a trošku upokojuje akné.    

Zloženie
Snažila som sa zachytiť aj stav na mojej pleti pred začiatkom používania a po 3 týždňoch, ale neviem, či to bude na foto dobre vidieť.

Na začiatku testovanie
Po 3 týždňoch

Ja som s výrobkom veľmi spokojná a je skvelým pomocníkom v boji proti rozšíreným pórom. Výrobok je určený pre mužov aj ženy a vďaka jeho baleniu 125 ml vydrží neskutočne dlho, keďže za tie 3 týždne som z neho minula asi tak 1/6, takže jeho cena okolo 10 Eur mi príde primeraná. Niekomu by mohla vadiť výraznejšia parfemácia, avšak tá sa za chvíľu z pleti vytratí a tá je ráno jemná a hladká.

O všetkých výrobkoch, ktoré ponúka Herb Pharma sa dočítate tu :

Už teraz sa musím priznať, že som si na týchto stránkach našla výrobky, ktoré ma naozaj zaujali, ako napr. Aloe Vera gél a sprej, Pureceutical Intenzívna hĺbková čistiaca pena na tvár, krk a dekolt.



Záverom sa chcem poďakovať zastúpeniu Herb Pharma za možnosť vyskúšať si ich výrobok a za skvelú komunikáciu.

A čo vy? Poznáte výrobky od Herb Pharma? Tiež máte problémy s pórmi?
 










 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára