sobota 6. júna 2015

Keď mám chuť na sladké

Ahojte!

Podľa nadpisu dnešného článku by ste asi očakávali recept na nejakú maškrtu, prípadne tip na sladkosť, jednoducho niečo, čo uspokojí mlsný jazýček. Opak je však pravdou. Dneska vám chcem napísať o výrobku, ktorý skôr uspokojí milovníkov sladkých vôní. Ide o výrobok, ktorý je vám určite známy a na trhu už nejaký čas dostupný, ale ja som sa k jeho recenzii dopracovala až teraz. Dneska teda bude reč o sprchovom gély Dermacol Aroma Ritual Írska káva.    


Líniu Aroma Ritual mám veľmi rada. O pár výrobkoch z nej ste sa už na blogu mohli dočítať a keď som sa dozvedela, že sa rozrastá o novú vôňu Írska káva, vedela som, že tento sprchový gél musím mať a bola to veru láska na prvé privoňanie. I keď nepatrím medzi kávičkové tipy a ani podobnosť so skutočnou írskou kávou neviem zhodnotiť, hneď si ma táto vôňa získala. 


Sprchový gél sa nachádza v tradičnom plastovom balení s uzáverom a obal je ladený do hnedej farby, pričom vyobrazené srdiečko z kávových zŕn je veľmi rozkošné. Po vyklopení uzáveru vás ovanie nádherná sladká vôňa, ktorá mne osobne pripomína karamel. 


Sprchový gél má gélovo-krémovú konzistenciu, nie je priveľmi tekutý a má hnedé sfarbenie. Na pokožke sa krásne rozotiera, je stredne penivý a po sprchovaní je pokožka krásne prevoňaná, jemná a príjemná na dotyk. Vôňa sa z nej vytráca postupne.   


Na sprchovanie s týmto výrobkom sa vždy veľmi teším, lebo jeho vôňa je neuveriteľne sladká a také ja veru môžem. I keď tu máme pomaly leto a chcelo by to niečo svieže, ovocné, raz za čas mám chuť aj na takúto sladkosť :-) Ale najviac sa určite hodí v zimnom sychravom období.
Okrem sprchového gélu sa dá kúpiť s vôňou írska káva aj telové mlieko a krém na ruky, ktorý je teraz horúcou novinkou. 

Okrem toho Dermacol priniesol tento rok na trh aj vyslovene letné novinky a to sprchový gél Mandarinkový sorbet a Roztopašný citrón. Mňa osobne láka citrónové prevedenie :-)

A čo vy? Máte radi sladké sprchové gély? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára