pondelok 14. septembra 2015

Ako som sa chystala kamarátke na svadbu

Ahojte!

Pokiaľ sledujete môj FB a čítali ste posledný článok o výbere spoločenských šiat, tak viete, že som túto sobotu išla na svadbu mojej veľmi dobrej kamarátke. Dneska tu mám pre vás pár foto z príprav na tento veľký deň a súčasne aj odhalenie, ktoré zo šiat som si vybrala.


Tento deň sa pre mňa začal návštevou kvetinárstva, kde som si bola vyzdvihnúť kytičku.


Na svadbu sa patrí aj niečo doniesť. Okrem svadobného daru je to aj krásne prianie pre novomanželov a drobnosť v podobe nejakého vtipného darčeku vždy poteší.

A teraz by sme prešli na vizáž a vlasy. Svadba je výnimočný deň a treba sa dať do gala, nielen čo sa šiat týka. Zverila som sa do rúk mojej veľmi šikovnej kamarátke Majke, ktorá je neskutočná, lebo zo mňa vykúzlila inú kočku. No posúďte samy. Ja som sa nespoznávala :-)

Pred zmenou - sivá myška :-)


A keď som už nalíčená a aj vlásky sú hotové, chce to nejaké pekné šaty. Ako som už spomínala v tomto článku, šaty som mala z Innessy. Čo je však veľká výhoda a plus, tak som k nim mala zapožičanú aj kabelku a náušnice, čo je veru veľká pomoc. Ak by som to mala zháňať sama, musela by som veľa obchodov pochodiť a asi by som kúsky, ktoré k šatám dokonale ladia, ani nenašla. A najväčším bonusom bolo, že k tým šatám mali aj kravatu, takže pokiaľ by som so sebou brala mužskú polovičku o starosť menej.




 Topánky som kupovala na poslednú chvíľu v Deichmanne. Sú celkom pohodlné a veľmi sa mi na nich páčia zlaté detaily.


A už to nebudem dlhšie naťahovať :-) Pridávam sem zopár foto, ako vyzeral konečný styling.



Šaty boli veľmi pohodlné, vôbec som ich na sebe necítila. Krásne vytvarovali postavu a ja som sa v nich cítila výborne. Zožali len chválu, takže si myslím, že sme ich dobre vybrali. 

Svadba dopadla nad očakávania. Nevesta bola nádherná a zábava neskutočná. Tancovali sme do rána bieleho a musím sa priznať, že ďalší deň som bola úplne ko.

A čo vy? Kedy ste boli naposledy na svadbe?

 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára