štvrtok 3. septembra 2015

Môj august 2015

Ahojte!

Už tu máme začiatok septembra, deti nastúpili do školy, dovolenky sú už zväčša za nami a čaká nás kolotoč pracovných povinností, ktorý zastavia asi až Vianoce. Tie sú však ešte ďaleko, snáď nás čaká krásna jeseň a pani zima nech si ešte na svoj čas počká. August my zbehol ako voda a to najmä vďaka tomu, že som bola na dovolenke.
Dneska si teda dáme súhrn za minulý mesiac. 


Prvú polovicu augusta som strávila v slnečnom Grécku. Počasie, more, ubytovanie, strava, všetko bolo na jednotku. Bližšie sa dočítate onedlho v samostatnom článku.


Po dlhšom čase som bola na hokeji. Vonku vládli neľútostné horúčavy, tak ísť na hokej nebol až tak zlý nápad. Nakoniec tam ale až tak chladno nebolo a sedieť na zimnom štadióne v šortkách a tielku my prišlo celkom vtipné.


Budúcemu švagrovi sme cez zľavový portál kúpili k narodeninám adrenalínový darček. A to pilotovanie lietadla! Mal z toho veľký zážitok a my sme boli radi, že sa mu to páčilo :-) Ak teda máte doma oslávenca, ktorý vyhľadáva adrenalín, môžem tento typ darčeku len odporučiť.



Keďže moja veľmi dobrá kamarátka má v septembri svadbu, rozhodla som sa, že na túto výnimočnú udalosť si požičiam spoločenské šaty. Ak ste čítali článok o svadobnej výstave v Púchove viete, že som predvádzala šaty pre Innessa - svadobný salón a dekoratívne štúdio. Vzhľadom na širokú ponuku krásnych šiat a naozaj odbornú pomoc pri ich výbere už na výstavu mi bolo jasné, že moje kroky opäť povedú do tohto salóna. Môžete sa v blízkej dobe tešiť na samostatný outfitový článok venovaný výberu spoločenských šiat.



Tento mesiac mi DM zaslalo naozaj letné vychytávky na testovanie, o ktorých ste sa mohli dočítať tu. Okrem toho do mojej zbierky balzámov pribudol aj balzam Revo, ktorý sa vizuálne podobá na EOS, ale či sú naozaj podobné, o tom bude samostatný článok časom.



Tento mesiac tu máme iba tento drobný nákup oblečenia v podobe overalu. Po overale som dlhšie túžila a myslela som si, že ho kúpim v Primarku. Tam som ho však nenašla a keď som zbadala tento v Gate, bol hneď môj.




V Gate sa mi podarilo ukoristiť tieto rozkošné náušničky v zľave za 0,98 Eur. Keďže som na dovolenke mala menší úraz a spadla som, hneď ako sme prileteli na Slovensko som bežala do lekárne, kúpiť si niečo na rozbité kolená. Na radu lekárničky som si kúpila regeneračný krém s meďou a zinkom Dermalibour.  Dá sa povedať, že gro tohto mesačných nákupov prebiehalo v lekárni. Keďže sa mi v poslednom čase opakovane vyhodil herpes, kúpila som si pre mňa zázračné regeneračné sérum na opary, afty od značky Cannaderm. A na posilnenie imunity som začala brať Imunoglukan, tak som zvedavá, či to naozaj pomôže. A posledným veľkým pomocníkom z lekárne je tu žltý prášok na odreniny. Je to malý zázrak, ktorý mi dal kolená ako tak dokopy.


Po dlhšom čase mi došli moje milované šošovky, tak som musela doplniť zásoby. V rámci vernostného programu za body som si ešte zaostarala aj roztok  v cestovnom balení.



O DM boxe a menšom nákupe v DM ste sa mohli dočítať v samostatnom článku.


Zo stránky http://slintacik.sk/, ktorá je zameraná na detské oblečenie, mi zaslali na zrecenzovanie pár ich výrobkov. Keďže ja ešte vlastné deti nemám, posunula som tieto rozkošné detské vecičky na testovanie kamarátke, ktorá má 3 mesačného chlapčeka, takže v blízkej dobe sa môžete tešiť na špeciálny článok venovaný práve týmto vecičkám.

 
Tento mesiac som sa vrhla aj na čítanie. Ale ak sa mám priznať, knižka Cudzoložstvo ma vôbec nenadchla. Asi som na ňu ešte nedozrela, ale jednoducho nie je to žáner pre mňa. O ďalších mojich prečítaných úlovkoch sa dočítate v dovolenkovom špeciály.
 
A na záver to chce trošku rytmu a teda čo som si obľúbila za tento mesiac v oblasti hudby :
 
 
Táto pieseň bola jedna z mnohých, pri ktorej sme cvičili zumbu na dovolenke a bola to láska na prvé počutie :-) 
 
 
Pieseň staršieho dáta, ale opäť ma chytila a púšťam si ju stále dokola.
 
A čo vy? A aký bol váš august?



   




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára