štvrtok 29. októbra 2015

Na skok do DM. Čo nové som objavila?

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás trošku netypický článok, aký ste ešte na mojom blogu nemali. Počas DM blog eventu ma napadlo, že keď pôjdem najbližšie do DM predajne, mohla by som vám to tam trošku pofotiť, aby ste videli, ako to vyzerá s novinkami u nás. Vopred sa priznávam, že podobne ladené články ste už na iných blogoch mohli zaznamenať. Poďme teda na to!

 

Neďaleko sprcháčov som objavila rôzne zaujímavé výrobky do vane a aha čo tam na mňa vykuklo? Moja milovaná línia Balea  Zuckerschnute !!! Ja som túto limitku úplne zbožňovala a som veľmi rada, že sú náznaky, že sa k nám vráti späť a toto je prvá lastovička.


Objavila som aj nové maslo na pery od Balea. Obsahuje hodnotné bambucké maslo, kokosový olej, ako aj včelí vosk a karnaubský vosk (vosk z brazílskej palmy). Okrem toho za pozornosť určite stojí úžasný Balea olej na pery roll-on s kokosovou vôňou. Ten už pár dní používam a je naozaj skvelý!


Ak ste čítali článok o novinkách, ktoré si pre nás nachystala Balea viete, že horúcou novinkou je aj Balea Teint Perfektion sérum na riasy, ktoré dopĺňa líniu Teint Perfektion.

   


Toto nie sú až tak horúce novinky, ale chcem vás upozorniť na telové mlieko Balea s vôňou mandlí. Ja mám doma z tejto rady sprcháč a je neskutočne úžasne voňavý a krémový.



V predaji je ešte stále úžasné telové mlieko v spreji od Balea a z Balea jesennej limitky bolo v ponuke zatiaľ iba jedno telové mlieko.


Oddelenie s telovou kozmetikou. Zbožňujem všetky tie skvelé vône, ktorými sa môžem natierať. Ešte som vám o Balea Magic Summer nepísala, ale už mám tento výrobok nejaký čas doma. Je to telové mlieko, ktoré dodá normálnej až tmavej pokožke rovnomerný a prirodzene pôsobiaci hnedý odtieň a popri tom aj krásne vonia.  


Široká ponuka krémov na ruky. Tie sú v tomto počasí veľkými pomocníkmi. Mne pomaly končí fialový Balea s olejom z makadamiového orecha a je skvelý. Určite si ho kúpim do zásoby.


Matná kolekcia od Miss Sporty si ma úplne získala, najmä čo sa lakov týka. Kúpila som si  už druhý a to šedý.


Kozmetika s-he stylezone ma aktuálne úplne plný stojan plný zaujímavých noviniek. Na pár z nich sa môžete tešiť aj v článku na blogu.


Postupne sa i predajne DM zapĺňajú kozmetickými vianočnými balíčkami. Toto sú prvé lastovičky od ich privátnych značiek a som zvedavá, čo ešte k nim pribudne.

 

Sprchové gély, to je moja veľká slabosť. Pri pohľade na tento regál by som chcela všetky. Z novej zimnej limitky boli u nás dostupné iba dva, ale môj favorit je jednoznačne Frozen Breeze kombinácia fialky a malín vo fialovom obale. To je taká krásna vôňa, že to sa nedá opísať. Úplná láska na prvé privoňanie a určite sa môžete tešiť na recenziu. Okrem toho ma stále máta nová línia od Palmolive s čokoládovou vôňou. Stále odolávam, zásoby sprcháčov mám nekonečné, ale asi ma to zlomí a kúpim si ho :-) 


Alverde má teraz takúto krásnu limitku dekoratívnej kozmetiky. Veľmi sa  mi páči a chcela som si aj niečo kúpiť, ale u nás na pobočke ju nemali :-( Snáď vy budete mať šťastie a vo vašej DM ju už majú.

Páči sa vám takýto druh článku? Uvítali by ste ho aj v budúcnosti?


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára