streda 25. novembra 2015

Blúzka v hlavnej úlohe

Ahojte!

Dnešný článok sa nebude venovať kozmetike, ako je tomu zväčša, ale chcela by som vám ukázať 2 blúzky, ktoré som si objednala zo stránky dresslink.com. Keďže ide o čínsku stránku, vždy je tam risk, či tovar dorazí, či sadne veľkosť alebo či sa vôbec podobá na tovar na fotkách. Ako som teda nakoniec dopadla ja s mojimi blúzkami?


Ako prvú som si objednávala túto bielu blúzku s kvetinovou potlačou, ktorú nájdete tu. Zapáčila sa mi na prvý pohľad a jednoducho, musela byť moja. Štandarná doba doručenia je z tejto stránky okolo 20 dní a zatiaľ mi vždy všetko dorazilo. A tak tomu bolo aj v prípade tejto blúzky. Ako však vyzerá v realite?



Takto vyzerá v realite na mne. Musím sa priznať, že na prvý dojem som z nej bola sklamaná. Je veľmi priehľadná a ani tá potlač, keby som mala byť detailista, nie je úplne rovnaká ako na pôvodnom obrázku. Avšak časom som si ju zamilovala a stala sa mojím veľmi obľúbeným kúskom. Nosím pod ňou biele tielko a vždy ju doplním zlatými doplnkami. Materiál je veľmi vzdušný, príjemný na pokožke, žiadna odporná umelina, ktorá by škrábala a skvelé je, že sa dá na nej urobiť 3/4 rukáv. Vrchný gombík je zlatý a ostatné sú priehľadné. Je dobre šitá, netrčia z nej žiadne nitky. Čo sa týka veľkosti, objednávala som po odmeraní a porovnaní údajov v tabuľke ázijské M a sadne mi dokonale (mám veľkosť M).

A ešte pár foto :




Ako ďalšiu som si objednala túto kvetinovú blúzku. Celkovo, ja som dosť blúzkový tip a rada ich nosím. Opäť dorazila v poriadku a nájdete ju tu. A ako vyzerá v realite?



Opäť po otvorení balíčka nastalo menšie sklamanie. Z foto to možno nie je až tak vidieť, ale ja som sa tešila na nádhernú modrú s kvetinovou potlačou a v skutočnosti je to skôr petrolejová ako modrá. Navyše namiesto farebných gombíkov sú gombíky biele, čo podľa mňa pôsobí trošku rušivo. Sem tam niekde trčala nitka, ale inak opäť je dobre ušitá. Čo sa mi na nej páči je, že je z hrubšieho materiálu ako predošlá a tým pádom nie je vôbec priehľadná, ale stále je vzdušná. Materiál je príjemný, chladivý. Čo sa týka veľkosti, v tomto prípade je univerzálna, mne pri mojej veľkosti M sadne dokonale. I keď sa od pôvodného obrázku líši, obľúbila som si ju a rada ju nosím.



Čo na ne hovoríte vy? Zaujali vás? Zvyknete si objednávať oblečenie z čínskych stránok? Aké sú vaše skúsenosti?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára