sobota 7. novembra 2015

Môj október 2015

Ahojte!

Už tu máme november a pomaly začneme o chvíľu odpočítavať čas do Vianoc. Ani sa nenazdáme a budú tu. V televízii z reklám začína na nás už útočiť duch Vianoc ako každý rok predčasne. Avšak netreba to preháňať, máme zatiaľ iba začiatok novembra. Dneska sa chcem však poohliadnuť za minulým mesiacom a napísať vám, aký bol môj október. Poďme teda na to!

Dá sa povedať, že tento mesiac nebol ničím zo začiatku až tak výnimočný. Nemám tu pre vás žiadny tip na výlet, nekonala sa žiadna dámska jazda ani kino. Avšak s príchodom jeho konca to všetko nabralo na obrátkach. A hlavne bol tento mesiac o nákupoch a menších kozmetických Vianociach :-)


Začiatkom mesiaca prebiehal v Kauflandoch výpredaj niektorých výrobkov Essence. Kto sleduje moju FB o tom vie, hneď ako som sa to dozvedela, som vám to tam napísala. Ako vždy som neobišla naprázdno. Essence mám celkom rada, niektoré ich výrobky sú naozaj dobré. Z tejto kôpky však všetko nie je moje. Keďže sme doma 3 baby, pokúpila som niečo sebe, sestre aj mamine a moje kúsky sú iba dva a to penový make up, ktorý som už dlho chcela vyskúšať a modré 3D tiene.


Menší nákup v DM. Tento mesiac za body bola zľava -25% na výživové doplnky, ale u nás už boli riadne preriedené. Podľahla som novým matným lakom Miss Sporty a sú tu ešte nejaké ďalšie drobnosti.


Prežila som nádherný víkend v Bratislave, kde som sa zúčastnila na DM blog evente. O tomto skvelom víkende a krásnych zážitkoch ste sa už mohli dočítať v samostatnom článku.


Koncom mesiaca sme sa vybrali na nákupy do Rakúska do nákupného centra SCS. Pobehali sme Primark, DM, Hoffer, Interspar, atď., jednoducho celodenný výlet v hlavnej úlohe s nákupmi a môžete sa tešiť na samostatný nákupný článok v blízkej dobe. 


Po dlhšom čase som sa opäť dostala ku knižke. Keďže vonku je už skoro tma, sychravé studené počasie, večer si spravím čajík, zababuším sa do deky a začítam do knižky. Zlatokopka je skvelá oddychová kniha, napísaná celkom pútavo a až do poslednej strany neviete ako skončí. Okrem toho vás chvíľami donúti zamyslieť sa. Môžem iba odporučiť a už sa teším na druhý diel.



 Takýto krásny sladký darček som dostala od kamarátky z jej dovolenky vo Francúzsku :-)



Už skoro mesiac som nejaká chorľavá. Stále mám nádchu a bolí ma hrdlo. Stále sa strieda obdobie kedy sa to zlepší a zhorší. Už som všeličo vyskúšala a medzi novinky patria aj tieto pastilky od Vincentky. Poviem vám, veľmi zaujímavý výrobok.
Ďalší matný lak od Miss Sporty bola nutnosť, úplne som sa do nich zamilovala. Ďalej tu mám 2 novinky od Rimmel, mliečko z DM a koženkové legíny z New Yorkeru.


Od Ziaja som si mohla vybrať nejaké výrobky na testovanie. Mám tu teda niečo na tvár, telo aj ruky, takže máte sa na čo tešiť. 


Zo stránky http://www.biokrasa.sk/ my zaslali dva úžasné výrobky, z ktorých som nadšená! Jeden už poctivo testujem, takže môžete sa tešiť na veľmi zaujímavý článok.

A teraz prichádzajú na rad kozmetické Vianoce :-)


Prosím pekne, toto všetko som si našla po príchode na izbu počas DM blog eventu v krabičke na stole! Po jej otvorení som ostala stáť v nemom úžase. Toľko rôznych zaujímavých produktov. Niektoré som hneď musela aj vyskúšať a stali sa z nás nerozlučný kamaráti :-)



 Túto krásnu limitku od Essence sa mi podarilo vyhrať v GA u Klárky z blogu http://skodulka.blogspot.sk/. Naozaj krásne farby! Veľmi som sa tejto výhre potešila, lebo z toľkého množstva ľudí, čo sa do GA zapojili, som ani nedúfala, že sa šťastie môže usmiať na mňa. Inak vôbec nemám tušenie, či táto limitka bola u nás. Čo vás najviac z nej zaujalo?



Blog má už viac ako 40 000 zobrazení!!!! Pre niekoho možno malé číslo, pre mňa však veľké! Naozaj, mám z toho nesmiernu radosť a chcem sa vám všetkým poďakovať, že môj blog sledujete, komentujete články či už tu na blogu alebo FB. Som veľmi rada, že som súčasťou bloggerskej rodiny a vďaka tomu mám možnosť zažiť skvelé okamihy, stretnúť úžasných ľudí a vyskúšať zaujímavé výrobky. 

A čo som počúvala tento mesiac?





A čo vy? Aký bol váš október?







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára