pondelok 28. decembra 2015

Ziaja Manuka tree - jemný exfoliačný nočný krém

Ahojte!

Už bolo dosť vylihovania, pozerania telky a prejedania sa! Dneska tu mám pre vás nový článok. O rade Ziaja Manuka tree som vám už písala tu. Pôvodne som skúšala dva výrobky, a to sťahujúce pleťové tonikum a denný krém. Táto rodinka sa pred viac ako mesiacom rozrástla aj o jemný exfoliačný nočný krém a tak počas viac ako  mesiaca som používala všetky tieto 3 výrobky v rámci každodennej starostlivosti o pleť. A ako som s nočným krémom spokojná?
 
 
Ziaja Manuka tree - jemný exfoliačný nočný krém s kyselinou mandľovou

Tento krém je určený pre mastnú a zmiešanú pleť. Je dermatologicky a alergologicky testovaný a pH neutrálny.

Čo všetko sľubuje?
- odlupuje odumretú vrstvu pokožky a regeneruje ju bez spôsobenia podráždenia
- redukuje prejavy akné
- zosvetľuje farebné rozdiely pleti spôsobené slnkom a zápalmi
- redukuje čierne bodky a rozšírené póry
- hydratuje, zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky

Obsahuje hĺbkovo čistiace aktívne zložky :
- anti-aknózna, exfoliačná kyselina mandľová
- antibakteriálny výťažok z listov stromu manuka
- sťahujúci, upokojujúci glukonát zinku


Pozrime sa na nočný krém zbližšia. Krém sa nachádza v krabičke obalenej ešte priesvitnou fóliu, na ktorej je slovenský popis. Tentokrát je balenie krémiku zelené s bielimi písmenkami. Krém sa nachádza v plastovej tube, z ktorej sa dobre aplikuje a vždy si vytlačím toľko produktu, koľko potrebujem.

 
Samotný krém má výraznejšiu vôňu, ktorá je pre daný rad typická, ale mne to nevadí. Čo ma ale prekvapilo je, že je gélovitejšej konzistencie. Neviem prečo, ale vždy som si myslela, že krémy na noc sú skôr mastnejšie a hutnejšie. V tomto prípade mi to skôr vyhovuje, keďže mám problematickú a mastnú pleť a na tú veľmi mastné krémy veru nie sú vhodné. Krém sa do pokožky krásne zapracuje. Krátko po nanesení cítim chvíľu lepivý pocit, ktorý však ihneď pominie.
 
Koho trápi akné, ten túži nájsť výrobok, ktorý ho tohto nedostatku zbaví. Ani pri tomto výrobku jednoducho nečakajte zázraky. Akné je komplikovaná záležitosť, ktorú ovplyvňujú viaceré faktory a nemôžeme sa spoliehať, že len vďaka kozmetike nám zázračne zmizne. Avšak na druhú stranu musím povedať, že ako pomocník na tento nedostatok tento krém funguje skvele. Skutočne je hydratačný, avšak pleť zbytočne nezmastí ani nezaťažuje, práve naopak. Ráno je krásne jemná, vyhladená, príjemná na dotyk a zmatnená. Počas používania som zaznamenala, že čierne bodky sú trošku zredukované a póry nie sú až tak rozšírené. Áno, stále ich na tvári mám, ale nie až v takom množstve ako na začiatku. Akné mám aj naďalej, ale ak sa mi vytvorí, tak pomáha pri jeho hojení. Rýchlešie sa miesto zahojí a chrastička odlúpi.
 

S krémikom som spokojná, už ho mám takmer na dne a na pleti vidieť, že jej pomohol. Jeho objem je 50 ml a cena sa pohybuje okolo 5 Eur. Pokiaľ teda hladáte krém na mastnú a problematickú pleť, ktorý je zbytočne nezaťaží, nevysuší, ale ju zhydratuje, zmatní a pomôže jej trošku s čiernymi bodkami a rozšírenými pórmi, určite nielen tento krémik, ale celá rada Manuka tree stojí za vyskúšanie.

Ďakujem Ziaja za zaslanie výrobku na zrecenzovanie.

A čo vy? Tiež bojujete s akné? Aký je váš naj pomocník v tomto boji?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára