piatok 8. januára 2016

Vanilkové pohladenie z Idunnashop.sk

Ahojte!

Vanilka, to je vôňa, ktorá ma nikdy neomrzí. Niektorým takáto sladká vôňa vadí, ja si ju však úplne užívam a to najmä v tomto období. Preto mi spravilo veľkú radosť, keď sa mi podarilo vyhrať balíček vanilkových výrobkov na FB stránke Idunnashop.sk. Potešila som sa ako malé dieťa :-)
Ak ešte nepoznáte eshop Idunnashop.sk ide o stránku, kde ponúkajú široký sortiment BIO kozmetiky, prírodnej kozmetiky, vôní i ekodrogérie. Veľmi sa mi páči, že zastúpenie tu majú aj slovenské značky, ako napr. Soaphoria. Všetky výrobky sú pekne radené podľa rôznych kategórii a vy si viete jednoducho vybrať presne to, čo hľadáte.


  
Všetko bolo nielen krásne zabalené, ale navyše bol súčasťou aj sprievodný list previazaný zelenou stužkou s blahoželaním k výhre. To bolo veľmi pekné gesto a celkovo aj komunikácia s eshopom prebiehala na veľmi dobrej úrovni. Okrem pár vzoriek balíček obsahoval 3 výrobky ladené do vanilkových tónov. Ktoré to boli? To sa dočítate ďalej :-)
 
 
Balzam na pery Vanilla Dream
Tento balzam si ma získal hneď na prvé privoňanie. Vonia ako vanilková zmrzlina alebo vanilkové rožteky (asi som ovplyvnená trošku tým vianočným pečivom :-) Naozaj krásna, nevtieravá, sladká a hlavne prirodzená a nie umelá vôňa. Za toto dávam tomuto výrobku veľké plus.
 
 
Od značky Lambre som ešte nemala možnosť nič vyskúšať, tak som sa veľmi potešila tomuto výrobku. Balzam obsahuje cenné oleje ako argánový olej, olej sladkých mandlí či jojobový olej,  zanechávajú na perách ľahkú ochrannú vrtvu a poskytujú im dlhodobú hydratačnú starostlivosť. Okrem toho zabezpečuje ochranu pred UV žiarením.
 
Balenie balzamu je v malom kovovom kelímku o objeme 15 ml. Balenie je na zašróbovanie a ešte sa mi nestalo, že by mi nedoliehalo alebo by produkt z neho vytekal. Preto ho kľudne prenášam i v taške, pokiaľ niekam cestujem a chcem ho mať so sebou.
Po jeho otvorení uvidíte samotný balzam, ktorý je bielej farby a na prvý pohľa vyzerá hutne. Áno, aj v tomto prípade je to systém nanášania prstom, čo je trošku škoda, ale zase na druhú stranu vzhľadom na jeho konzistencu je to pochopiteľné. Pri kontakte s pokožkou sa však balzam akoby trošku rozpustí a krásne sa nanesie prst a následne na pery. V skutočnosti je priehľadnej farby a zanecháva na perách jemný lesk. Po jeho aplikácii sú pery jemné, vyživené a tento pocit vydrží niekoľko hodín. Čo je na ňom super je, že aj keď sa z nich po čase vytratí, pery neostanú suché, ale sú naďalej hydratované.
 
 
Ja som z balzamu úplne nadšená a som veľmi rada, že obohatil moju zbierku balzamov na pery, ktorých je v poslednom čase akosi veľa :-). Jeho cena je 3,80 Eur a nájdete ho tu.
Pokiaľ trpíte na suché a popraskané pery a hľadáte pre ne niečo, čo ich vyživý, zhydratuje a k tomu aj krásne vonia, tento balzam určite stojí za vyskúšanie.
 
 
 
Bio - Bio Baby Krém na ruky VANILKA
Ďaľším vanilkovým potešením pre mňa bol krémik na ruky od značky Bio-Bio Baby. Značka doteraz pre mňa neznáma, takže som naň bola veľmi zvedavá. Krajina pôvodu tohto krémiku je Taliansko a ide o certifikovaný bio krém na ruky, ktorý je určený na citlivú a suchú pokožku rúk detí i dospelých.

 
Krémik sa nachádza v plastovej tube o objeme 40 ml. Má celkom hravé balenie, tie lienky sú neskutočne rozkošné. Čo sa mi páčilo je, že ešte zvnútra uzáver bol prelepený fóliou. Po jej odtrhnutí a privoňaní ku krémiku ucítite veľmi zaujímavú vôňu. Je to vôňa vanilky, ale tej pravej, žiadna umelina, ktorá je tlmená niečím, čo som najskôr nevedela identifikovať. Až po prečítaní popisu som prišla na to, že sú to šípky. Naozaj, tá vôňa je špecifická a súčasne veľmi príjemná.

 
Krémik obsahuje avokádový olej, jojobový olej, bambucké maslo a prírodný vitamín C získaný z organických šípok.
Samotný krémik je bielej farby a hutnejšej krémovej konzistencie. Musím sa priznať, že mi prišiel ako na zavolanie. Od polky decembra mám sušienkové obdobie na mojej pokožke a ruky som mala naozaj v dosť zlom stave. Boli extra vysušené a drsné. Myslela som si, že keď už nič iné, pomôže mi Bioderma, ale konalo sa obrovské sklamanie, o ktorom vám už čoskoro napíšem. Preto som sa tomuto krémiku keď mi dorazil potešila a dúfala som, že mojím rúčkam uľaví. A viete čo? Ono to naozaj pomohlo. Po jeho aplikácii sú ruky zvlhčené, hydratované a super je, že i keď po chvíli sa do rúk vstrebe a nezanecháva mastný pocit, sú naďalej jemné a hydratované.


Tento krémik stojí 2,40 Eur a hravo prekoná niekoľkonásobne drahšiu Biodermu. Som s ním veľmi spokojná, naozaj mi v ťažkých časoch pomohol a určite si časom zaobstarám nejaký ďaľší. Keďže to balenie nie je veľké, je vhodný i do kabelky či na cestovanie a takýto skvelý pomocník sa nikdy nestratí. Okrem toho ho ponúkajú v rôznych vôňach a mňa napr. zaujalo aj mango či zelený čaj. Krémik nájdete tu.
 
 
Soaphoria Mliečne potešenie - šumivá bomba do kúpeľa
Tak tomuto produktu som sa tiež veľmi potešila. Značka Soaphoria sa mi čím ďalej, tým viac páči a ich výrobky ma veľmi lákajú. A najväčším bonusom pre mňa je, že ide o slovenský výrobok.
Ak mám povedať pravdu, radšej si dám sprchu ako napustím vaňu. Avšak v tomto zimnom období mi to nedá a napustená vaňa je pre mňa skvelým relaxom. S tým súvisia aj rôzne výrobky, ktoré mi tento kúpeľ môžu spríjemniť a šumivá bomba je určite jeden z nich.
 
 
Ide o guličku mliečnej farby, ktorá je zabelená v celofáne a previazaná stužkou, takže výrobok sám o sebe je podľa mňa aj dobrým tipom na darček. Už cez obal cítiť príjemnú, jemne sladkú mliečnu vôňu s vanilkovým podtónom. Po jeho ovorení je vôňa ešte intenzívnejšia.
Bomba obsahuje aktívne látky v podobe kokosového oleja, mliečnych proteínov a vanilky, ktoré dodávajú pokožke potrebnú regeneráciu a hydratáciu.    
 
 
Ja som bombu vložila do teplého kúpeľa a čakala, čo sa bude diať. Skutočne hneď po kontakte s vonou začala šumieť, kotúľala sa po dne vane a uvoľňovala zo seba so šumením jemné čiastočky. Po vyšumení ostala voda jemne mliečna, prevoňaná a ja som sa oddala nerušenému relaxu. Penu nečakajte, ale to ani nesľubuje. Okolo mňa sa šírila jemná vôňa, ktorá bola balzamom na dušu a odohnala všetok stres a starosti.
 
 
O bombe som sa dočítala, že v spojení s mliečnymi proteinmi sa postará o Vašu pokožku, ošetrí kožné choroby a dokonca pomôže pri predmenštruačných symptómoch, kŕčoch a pri problémoch menopauzy.
 
Hmotnosť tejto bomby je 85g a cena 1,99 Eur a dá sa zohnať vo viacerých vôňach. Šumivú bombu nájdete tu. Určite to nie je moja posledná bomba!
 
Ďakujem eshopu Idunnashop.sk za skvelé produkty, ktoré som vďaka nim mohla vyskúšať. Je super, že ide aj o značky, ktoré nie sú bežne dostupné a ktoré ma presvedčili, že stoja za vyskúšanie.
 
A čo vy? Oslovil vás niektorý výrobok? Poznáte tento eshop?

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára