utorok 16. februára 2016

S.he stylezone

Ahojte!

V dnešnom článku vám chcem predstaviť značku, ktorá je dostupná v každej DM drogérii, nakoľko ide o ich privátnu značku, ale ktorej sa na blogoch nevenuje až toľko pozornosti. Ako ste si všimli podľa nadpisu, ide o značku S.he stylezone.
 
 
V DM drogérii nájdete celý stojan plný rôznych dekoratívnych výrobkov a je len na vás, čo si vyberiete. Celkovo je táto značka dosť zatracovaná a prirovnávaná k Miss Sporty alebo Essence. Každá značka má dobré i zlé produkty a tak je to aj v prípade S.he. Dneska vám ukážem zopár kúskov, ktoré vlastním už nejaký čas a možno sa necháte inšpirovať :-)
 
 
 
 
S.he stylezone - púdrová lícenka
Začnem tým najlepším! Púdrová lícenka sa nachádza v plastovom obale a je rozdelená na 4 časti - tmavú, 2 stredné a jednu bledú. Obal vyzerá kvalitne a nebála by som sa ho nosiť so sebou v kozmetickej taštičke. Ja mám odtieň 166/004 a lícenka má 5g.
 
Zľava od najtmavšej po najblepšiu a posledná vpravo je mix všetkých 4

Mix všetkých 4 odtieňov
 
Lícenku nanášam štetcom a snažím sa nabrať v strede primerane z každého odtieňa. Už na začiatku som si všimla, že lícenka práši. Zo začiatku naozaj dosť, časom sa to trochu zlepšilo. Je naozaj super pigmentovaná, takže s ňou treba pracovať naozaj opatrne. Lícenka je jemne namletá, dobre sa nanáša na pleť. Zmiešaním všetkých odtieňov vznikne naozaj krásna a šťavnatá farbička, ktorá dodá tvári svieži nádych. 
 
Lícenku som si veľmi obľúbila a v poslednom čase ju rada nosím. Jej cena je 2,99 Eur a mám pocit, že z nej snáď neubúda.
 
 
 
 
S.he stylezone - paletka očných tieňov
Ďaľším výrobkom je paletka očných tieňov v šedo-čiernom prevedení v odtieni 169/005. Nachádza sa v plastovom obale spolu aj s aplikátorom, ktorý však nie je veľmi využiteľný a má opäť 5g. Tiene sú radené od bledošedých cez tmavšie až po čierny.
 
 
 
Tiene sú jemno namleté, dobre sa nanášajú na štetec. Nie sú matné, skôr majú hodvábny finiš a posledný aj kopec trblietok, ktoré zvyknú opadávať pod oko. Jemne prášia, ale nie je to nič tragické. Pigmentácia pri nanesení na prst a ruku pri tvorbe swatchov je viac než skvelá, úplne som z nej bola nadšená. Avšak ich pravá pigmentácia sa ukáže, až keď si ich nanesiete na viečko. Pri líčení a zapracovávaní štetcom ich intenzita mierne slabne a aj keď som použila bázu , nedokázala som  ju z produktu dostať. Na druhú stranu, nemusíte sa báť, že by ste to s tieni prehnali a boli zmaľovaný ako veľkonočné vajco :-) 

 
Čo sa týka výdrže, tak ja mám extra mastné viečka a ani pri použití bázy mi žiadne tiene nevydržia celý deň. Výdrž týchto tieňov u mňa je takých 5 hodín a potom sa mi začínajú zlievať v ohybe oka.
 
Keby som to mala zhodnotiť, ide podľa mňa o priemerné drogerkové tiene, s ktorými nemáte čo pokaziť. Ich cena je 4,59 Eur a v ponuke je viacero farebných prevedení.
 
 
 
 
 
S.he stylezone - monotieň
Aby tých tieňov nebolo málo, mám tu aj monotiene a to v dvoch odtieňoch. Odtieň 163/020 je krásna fialová farba s veľmi drobnými striebornými trblietkami. Odtieň 163/045 je nádherná, naozaj krásna zlatá farba, taktiež s trblietkami. Opäť pevný plast, menšie spratné balenie, ktoré je vhodné aj na cestovanie.
 
 
V tomto prípade je prášivosť vyššia ako v prípade tieňov z paletky, najmä pri zlatom odtieni, ktorý zvykne opadávať pod oko pri líčení. Pigmentácia je opäť na prvý pohľad skvelá, ale pri nanesení na viečko to opäť pokulháva, ale stále mi to prijde na drogerkové tiene celkom fajn.
 
 
Výdrž aj pri použití bázy max. 5 hodín a potom sa začínajú zlievať. Veľmi sa mi páči kombinácia týchto dvoch odtieňov na viečku, podľa mňa sa skvele dopĺňajú. V ponuke je viacero odtieňov a cena za jeden monotieň sa pohybuje okolo 2 Eur.
 
 
 
 
S.he stylezone - kompaktný púder
A na záver tu mám jedného zlobra, pred ktorým vás chcem vystríhať! Tento púder sa javí na prvý pohľad ako fajn. Celkom kvalitné plastové balenie, hmotnosť 9g a pekný odtieň 167/402. Okamih sklamania však nastane pri jeho nanášaní. Ja neviem, či mám nejaké nepodarené vydanie tohto púdru, ale on je tak strašne hrubo namletý, že ani pri niekoľkých pretretiach prstom sa z neho nedá dostať nič. Ak by som ho chcela naniesť na štetec, musela by som v ňom krúžiť asi tak pol dňa a aj to by som ledva niečo naniesla. Tým pádom sa ani nedá posúdiť jeho účinok na pleti a výdrž. Jeho cena je okolo 4 Eur a za mňa najväčšie sklamanie.  
 
Keby som to mala zhrnúť. Lícenka je super, len bacha pri nanášaní, skutočne jej stačí málo. Tiene sú taký zlatý stred, nemáte nimi čo pokaziť a púder absolútny prepadák.
 
A čo vy? Máte doma nejaký výrobok od značky S.he stylezone? Ako ste s ním spokojní?

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára