streda 16. marca 2016

Elseve Nutri-Gloss Luminizer

Ahojte!

Už viac ako mesiac testujem novú radu Elseve Nutri-Gloss Luminizer a za ten čas som si o testovaných výrobkoch urobila už obraz, takže dneska vám ich chcem predstaviť.
 
Nový rad Elseve Nutri-Gloss Luminizer je určený pre oslnivý lesk vlasov a má vlasom bez lesku dodať okamžitý žiarivý lesk. Tento rad obsahuje šampón, balzam, sprej a vyživujúcu masku.
 
Vlasy sú bez lesku vtedy, keď sa od ich povrchu nedostatočne odráža svetlo. Tento nový rad je obohatený o Glycogel a Silk Elixir, ktoré :
- odstraňujú nečistoty zabraňujúce odrazu svetla
- vlasové vlákno zahalia žiarivou, ošetrujúcou vrstvou, ktorá nezaťažuje a zvýrazní odraz svetla
  


 
Elseve Nutri-Gloss Luminizer - šampón
 
Šampón sa nachádza v plastovej tube o objeme 250 ml. Obal má krásne ružové sfarbenie a je priehľadý, takže vidíte, ako vám z neho postupne ubúda. Viečko sa ľahko vyklápa a po jeho otvorení ucítite krásnu sladko-sviežu žuvačkovú vôňu. Má priehľadnú gélovú konzistenciu a do vlasov sa ľahko aplikuje. Stačí ho dať málo, lebo naozaj slušne pení. Následne ho do vlhkých vlasov vmasírujem a  potom dôkladne vlasy opláchnem.  
 


 
Elseve Nutri-Gloss Luminizer - balzám
 
Balzám má rovnako ako šampón plastové balenie sfarbené do ružova, avšak nie je prihľadné a jeho objem je 200 ml. Vonia rovnako dobre ako šampón. Je jemne ružovej farby a má gélovo-krémovú konzistenciu. Nanášam ho na mokré vlasy do dĺžky a končekov, nechám chvíľu pôsobiť a následne zmyjem.
 
Čo môžem o týchto výrobkoch povedať? Po umytí sú vlasy krásne prevoňané, lesklé, hebké, ľahko sa rozčesávajú a nie sú zaťažené. Bála som sa, či sa mi nezačnú viac mastiť, lebo ja som na balzamy neni zvyknutá, moja obava sa ale nenaplnila. Umývam si ich každý tretí deň, tak ako som bežne zvyknutá. Čo trošku mne osobne chýba je objem, ale na ten sú tieto výrobky neni primárne určené.
Použila som tieto dva výrobky aj po tom, čo som mala vlasy natočené a zafixované sprejom na vlasy. Bola som zvedavá, či si s takýmito vlasmi zaťaženými stylingovými produktami poradia. Vlasy som umyla ako bežne a musím povedať, že boli krásne čisté, zbavené stylingových výrobkov a ľahko sa rozčesávali.
 
Za mňa teda celkom podarené kúsky, ktoré by som zaradila k tým lepším, ktoré bežne kúpite v drogérii. Navyše ich cena okolo 3 Eur je prijateľná a pokiaľ hľadáte výrobky, ktoré vám dodajú lesk a vlasy sa vám budú dobre rozčesávať, za vyskúšanie stoja.
 
A čo vy? Aký sú aktuálne vaši favoriti v oblasti vlasovej kozmetiky?
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára