sobota 19. marca 2016

Lidl : krátke predstavenie kozmetických noviniek značky Cien a Dentalux

Ahojte!

Ak pravidelne sledujete môj FB určite vám neunikla včerajšia foto s mega balíčkom od Lidl Slovenská republika. Ako som nedávno avizovala, Lidl prináša do svojich predajní nové výrobky a to kozmetické, ale aj nekozmetické a postupne sú uvádzané do predaja. Čo sa týka tých kozmetických, tie už by ste mali v predajniach aj nájsť, zvyšné budú dopĺňané postupne. 


Lidl my časť kozmetických noviniek zaslal na testovanie a dneska vám ich chcem stručne predstaviť. Na aké novinky sa teda môžete tešiť?


Nový rad produktov na vlasy Cien Professional s keratínom, ktorý zahŕňa :
- regeneračný kondicionér
- regeneračný šampón
- regeneračnú masku na vlasy
- lak na vlasy pre väčší objem
- ochranný stylingový sprej pre tepelnú úpravu vlasov - aktívna ochrana až do 200 stupňov
 
Mám pocit, že časť týchto výrobkov už bola v minulosti v predaji, ale iba v rámci špeciálnych Lidl týždňov, takže ak ste si ich vtedy obľúbili, mali by byť už stálou súčasťou sortimentu :-)


Medzi ďaľšie novinky patria Dentalux Halitosis ústna voda so špeciálnou receptúrou, ktorá znižuje zápach z úst spôsobený baktériami a Dentalux Menthol Pearls gél na zuby.


Obrovskú radosť mám zo Cien BB krému, lebo ten som sa chystala si kúpiť a čítala som naň celkom pozitívne recenzie u nemeckých blogeriek, tak uvidíme, či sa skamarátime. Je dostupných v 2 odtieňoch a ja mám ten svetlejší. Ďaľšou novinkou je Cien vyhladzujúce telové mlieko pre normálnu pokožku s koenzýmom Q10, mandľovým olejom a vitamínom E.
 
 
Medzi novinky, ktoré určite v predajniach nájdete, lebo už som si ich aj sama kúpila, patria Cien pleťové masky a to v prevedení - hydratačná, čistiaca, Q10 proti vráskam a Cien holiace strojčeky pre ženy. Keďže čistiacu masku aj strojčeky už nejaký čas doma mám, môžete sa už čoskoro tešiť na prvú recenziu.
 
To by bol teda krátky prehľad kozmetických noviniek, ktoré nájdete v predajniach Lidl. Ja sa veľmi teším, že prichádzajú do Lidla nové výrobky za priaznivé ceny. Postupne vám budem na tieto výrobky prinášať recenzie a už som veľmi zvedavá, ako obstoja a či sa skamarátime :-)
 
Chcem sa poďakovať Lidl Slovenská republika za zaslanie výrobkov na testovanie. 
 
A čo vy? Všimli ste si už tieto novinky, poprípade máte už nejaké z nich doma? Čo vás z nich najviac zaujalo?
 
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára