piatok 29. apríla 2016

Balea čistiaca pena s extraktom z kašmíru

Ahojte!

Dneska si dáme recenziu na produkt, ktorý mám doma už dlhší čas a zanedlho bude putovať do krabičky so spotrebovancami, takže ho mám naozaj dôkladne odskúšaný. Pred nejakým časom som hľadala výrobok, ktorý budem môcť použiť na odlíčenie pleti v sprche a voľba padla na Baleu. Priznám sa, že ma naň trošku nalanárila nejaká blogerka vo svojom videu a či som urobila jeho kúpou dobre, to sa dozviete ďalej :-)


Balea čistiaca pena s extraktom z kašmíru

Zamatovo mäkká čistiaca pena s hodnotnými zložkami vytvorí v spojení s vodou zamatovo peniacu štruktúru. Jemne odstráni make up, nečistoty a usadeniny - pre každý typ pleti a žiarivo svieži vzhľad.
Jemná zloženie s vybraným extraktom z kašmíru zabezpečí obzvlášť jemné čistenie pleti a zanecháva na pokožke jemný a vláčny pocit. Zloženie s obsahom provitamínu B5 ochráni pokožku pred vysušením. Dermatologicky testované.



Čistiaca pena sa nachádza v plastovej tube o objeme 100 ml. Po jej otvorení ucítite sviežu kvetinovú vôňu, ktorá je mne osobne veľmi príjemná. Konzistenciou ide o taký stred medzi krémom a penou, pričom je bielej farby. Odporúča sa nanášať ráno a večer na navlhčenú pokožku tváre, krku a dekoltu.
Priznám sa, že som si túto čistiacu penu kúpila výlučne za účelom odlíčenia pleti v sprche, takže ju používam iba večer a aj to nie každý deň, tak 2x do týždňa. Pleť si navlhčím, nanesiem penu do dlane a čistiacou penou odličujem pleť vrátane očí. Pena na pleti jemne napení a odličuje sa s ňou jedna radosť. Následne pleť zmyjem vodou.
Pri prvom použití som pocítila nepríjemné štípanie v očiach a to ma trošku vydesilo. Preto som výrobok dala bokom a na nejaký čas sme si dali od seba pauzu. Ale nedalo mi to a časom som mu dala druhú šancu a urobila som dobre. Od prvotného nepríjemného štípania v očiach sa tento problém už neopakoval a teraz som už na dne tohto výrobku.
Ako vlastne odličuje? Skvele, to musím uznať. Po vyčistení pleti s touto penou je pleť naozaj krásne odlíčená i vrátane očí, jemná, hladká a nie je vysušená či napnutá. Mojej pleti maximálne vyhovuje. A aby som zistila, či je pleť dostatočne odlíčená, vyčistila som si ju následne micelárnou vodou a naozaj sa na tampóniku takmer nenašla žiadna nečistota.


Ja som s týmto výrobkom maximálne spokojná a pokiaľ hľadáte nejaký zaujímavý výrobok na odlíčenie svojej pleti v sprche, určite stojí za vyskúšanie. Kúpite ho v každej DM predajni a jeho cena je okolo 3 Eur.

Odličovanie pleti  v sprche má svoje čaro, je rýchlejšie ako bežné odlíčenie a navyše ušetríte na odličovacích tampónikoch a ja som si tento spôsob veľmi obľúbila.

Aký je váš obľúbený výrobok na odlíčenie pleti v sprche? Ak máte nejaký dobrý tip, sem s ním :-)

1 komentár:

  1. Ahoj Miska, zaujal nás váš trendy blog. Ak máš záujem o spoluprácu s módnym eshopom prosím kontakuj nás na info@manzara.sk

    OdpovedaťOdstrániť