streda 25. mája 2016

Balea Body Mousse + novinky v DM

Ahojte!

Vonku to vyzerá, že leto nám už klope na dvere a pomaličky nám začne obdobie, kedy vytiahneme sukne, šaty, šortky, tielka a budeme sa oddávať slnečným lúčom. Ani v tomto období však netreba zabúdať na hydratáciu našej pokožky. V letnom období siaham skôr po ľahších produktoch, ktoré mojej pokožke poskytnú hydratáciu, ale nie sú mastné a dokážu sa rýchlo vstrebať. Balea preto priniesla na trh novinku s názvom Body Mousse čiže telová pena, o ktorej bude dnešná recenzia a na záver tohto článku vám chcem predstaviť ešte ďalšie zaujímavé novinky na pultoch DM drogérie.




Balea Body Mousse - telová pena 

Ide o telovú penu s jojobovým olejom a olejom z hroznových jadier. Telová pena sa nachádza v plastovej dóze o objeme 250 ml a má pekný veselý letný dizajn. Má jemne smotanové sfarbenie, veľmi ľahkú textúru a naozaj pripomína našľahanú penu. Má krémovo-penovú mäkkú konzistenciu, ľahko sa nanáša, aplikuje, rozotiera a pokožku krásne zjemní, zhydratuje a dodá jej sviežu vôňu. V prvom momente som ucítila akoby citrónový koláčik, ale následne sa vôňa krásne rozvinie a je z nej cítiť hroznový podtón. 




Páči sa  mi na nej, že sa do pokožky rýchlo vsiakne, zbytočne ju nezmastí a ponecháva ju hebkú a voňavú, pričom vôňa na nej aj nejaký čas zotrvá. Z hľadiska hydratácie ide skôr o ľahký letný výrobok, ktorý bude pre normálny typ pokožky postačujúci a poskytne jej dostatočnú hydratáciu.



Táto telová pena je podľa mňa ideálny výrobok do nadchádzajúcich letných dní a v poslednom čase rada po nej siaham. Ak hľadáte na leto ľahký výrobok, ktorý krásne vonia, dodá vašej pokožke hebkosť a zbytočne ju nezmastí, určite je táto pena fajn tipom. Zoženiete ju vo všetkých DM predajniach a jej cena je 2,59 Eur a ja ďakujem DM drogérii za jej zaslanie na zrecenzovanie.

A aké ďalšie novinky objavíte na pultoch DM drogérií?

DAS gesunde PLUS: Matcha zelený čaj - 10,79 Eur
Balea Body Gelée - 2,09 Eur
Balea BodyFIT celulitídový zápal - 4,59 Eur/Balea BodyFIT masážna rukavica - 4,09 Eur


Balea krém na odfarbenie chĺpkov - 7,09 Eur
Balea suchý šampón pre svetlé a tmavé vlasy - 2,19 Eur

Zaujala vás niektorá z týchto noviniek?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára