piatok 29. júla 2016

Balea sprchovacia pena Hawaiian Dream

Ahojte!

Ako veľký milovník značky Balea som musela hneď ako som zistila, že už sa nachádza v našich predajniach, svoju zbierku rozšíriť aj o Balea sprchovaciu penu. Viem, že zopár iných značiek ponúka výrobok podobného typu, ale nie je ich veľa a určite nie sú tak dostupné ako Balea, ktorú nájdete v každej DM predajni. Keďže ide o sezónnu záležitosť a predáva sa najmä v lete, treba sa po tomto výrobku poobzerať čo najskôr, aby sa náhodou nevypredal. Táto sprchovacia pena je v ponuke v dvoch vôňach : Hawaiian Dream a ešte Fresh & Fruity, čo by mala byť zmes limetiek a grepu. A aká je táto pena? To sa dozviete v dnešnom článku :-)




Balea sprchovacia pena Hawaiian Dream

Ide o sprchovaciu penu s vôňou kvetov tiaré a kokosového mlieka, pričom je vhodná pre každý typ pokožky. Má penové zloženie s avokádovým olejom, vďaka čomu jemne očistí pokožku tela. Dermatologicky testované. 


Nádherný dizajn balenia, jednoducho Balea vie ako upútať oko zákazníka :-) 
Táto pena má objem 200 ml a nádobka je pod tlakom. Pred použitím je treba výrobok dobre potriasť a počas aplikovania držať priamo.

Sprchovacia pena má krásnu hustú penovú konzistenciu, jemne smotanovo-zelenkasté sfarbenie a tá vôňa !!! To jednoducho musíte mať a k tomu privoňať. Nie je to vyslovene kokosová vôňa, je to krásna osviežujúca exotická vôňa, v ktorej sa mieša zmes kvetov a v úzadí cítiť kokos.
Sprchovanie s ňou sa stalo pre mňa radosťou a naozaj si to užívam. Je to veľmi príjemné, pena  po pokožke zľahka kĺže a pekne sa zmýva. Pokožka je po sprchovaní krásne prevoňaná, čistá a ten pocit pri sprchovaní sa jednoducho nedá opísať. Výsledný účinok je porovnateľný ako pri bežnom sprchovaní so sprchovým gélom, len je to skrátka pri tomto sprchovaní príjemnejšie. Vôňa na pokožke ihneď nevyprchá, ale chvíľu na nej zotrvá. Ešte ma napadlo, že to bude fajn výrobok v prípade, že by ste sa spálili a vtedy je pokožka veľmi citlivá na dotyk, takže sprchovanie s touto penou by mohlo byť príjemnejšie.



Cena tohto výrobku je 2,09 Eur a zoženiete ho v každej DM predajni. Už teraz viem, že aj jej druhé vyhotovenie, ktoré je skôr citrusové, dlho v predajni nezotrvá a obohatí moju zbierku, lebo toto je jednoducho výrobok, ktorý musíte vyskúšať :-)

A čo vy? Máte skúsenosť s podobným výrobkom? Aký je váš obľúbený letný výrobok do sprchy?     




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára