utorok 23. augusta 2016

Spotrebované 12

Ahojte!

Taška so spotrebovanými produktami sa mi celkom slušne naplnila a preto je čas sa s touto hromadou prázdnych obalov rozlúčiť a pár slovami spomenúť, ako som s nimi bola spokojná.


Začneme výrobkami na telo a vlasy. Návrat mojej veľmi obľúbenej limitky Balea Zuckerschnute mi urobil obrovskú radosť a hneď som tento sprchový gél musela mať. Krásna vôňa citrónového koláčika ma jednoducho opantala a časom sa k nemu určite vrátim.
O sprchovom géle Balea s mandľovým olejom som vám samostatnú recenziu nepísala, lebo to bola dávnejšia limitka a ja som ho kupovala v Rakúsku. Ide o krémový sprchový gél krásnej mandľovej vône, ktorý pokožku krásne vyživí a zhydratuje. Zdá sa mi, že telové mlieko v tomto prevedení som u nás v DM videla, tak možno sa časom vráti aj tento sprchový gél. Za mňa musím povedať, že veľmi vydarený výrobok a kľudne by som si ho opäť kúpila. 
V mojej zbierke sa ocitla aj značka Logona a konkrétne sprchový gél s vôňou grapefruitu. Nevoňalo to zle, ale keďže ide o prírodnú kozmetiku, takmer vôbec to nepenilo. Zatiaľ s touto značkou nemám nejaké bližšie skúsenosti, takže uvidíme časom.
Už dávnejšie na internete bola možnosť prihlásiť sa do testovania nových výrobkov určených na vlasy s tým, že vám bol doručený tajomný balíček a nevedeli ste, o akú značku konkrétne ide. Nakoniec sa z toho vykľul Fructis  Goodbye Damage. Na testovanie bol zaslaný šampón a okamžitá starostlivosť. Čo bolo u oboch super, tak to bola vôňa, krásna sladká žuvačková vôňa. Obe balenia mi vyšli na 5 použití a musím povedať, že ak som použila najskôr šampón a potom okamžitú starostlivosť, ako sa to na nich aj uvádza, tak som mala vlasy rýchlejšie mastné než zvyčajne. Raz som však na nete našla, že je lepšie najskôr použiť kondicionér až potom šampón, tak som zamenila poradie výrobkov a musím sa priznať, že výsledný efekt sa dostavil. Vlasy boli krásne lesklé, hladké, vyživené. Časom si tieto výrobky možno zaobstarám.


Balea deo sprej s vôňou malín bol celkom fajn výrobkom, ale na letné dni veľmi nestačil. Inak to balenie sa nezdá, ale spotrebovať ho dalo celkom námahu, niekedy som mala pocit, že je bez dna :-) Pekne voňal, ale pred potom nechránil. Postačoval mi v dni, ktoré neboli extra horúce a kedy som sa veľmi nepotila.
Avon telový sprej je u nás stálica a tentokrát sme spotrebovali vôňu s čerešňovým kvetom. Voňalo to príjemne, sviežo, nevtieravo. 


Ebelin vlhčené obrúsky s aloe vera kupujem stále dokola, sú super, je ich 100 ks a dlho mi vydržia. Chcela by som ale vyskúšať niečo nové, tak ak máte tip na podobný produkt, určite mi ho napíšte. 
U Ebelin ešte ostaneme a ja som si v poslednom čase veľmi obľúbila aj ich odličovacie tampóny. Sú naozaj kvalitné, netrhajú sa a dobre sa mi s nimi odličuje.
Značku Aveo u nás nezoženiete, ale ak by ste sa náhodou dostali do Rakúska a predajne Müller, tak ide o ich privátnu značku a ich výrobky sú celkom vydarené. Konkrétne išlo o tekuté mydlo sensitiv, ktoré pekne jemno voňalo a svoju úlohu si dobre plnilo.
Paradontax zubná pasta sa v mojej kozmetickej zbierke ocitá vždy po návšteve zubnej hygieny, kedy môj chrup i ďasná dostávajú zabrať a táto pasta im pomáha dať sa dokopy.


Ako každé spotrebovance aj dneska tu mám dvoch zástupcov z radov starostlivosti o domácnosť a to Alex čistič na plávajúce podlahy a Denkmit výrobok na riad. Oba kupujeme stále a dokola, ale konkrétne tento Denkmit mi až tak nevoňal.


Yves Rocher - Revitalizačná maska proti vráskam bola veľmi zaujímavým výrobkom a raz za čas vyskúšať niečo podobné nie je zlé, ale odrádza ma na nej tá cena.
Z minuloročnej limitky Alverde ešte stále doma šetrím masielka, ale jedno už padlo za vlasť a to konkrétne škoricové. Sú super a mám ich veľmi rada a ťažko sa mi s nimi lúči.
Oriflame hojivý zázrak má snáď každý z nás doma a ani my nie sme výnimkou. Multifunkčné malé mazadlo, ktoré sa vojde snáď všade a v prípade potreby dokáže uľaviť suchým perám i pokožke.
Konečne sa mi podarilo minúť aj úlovok z objednávky na Iherbe a to balzam na pery Sierra Bees  s vôňou kakaa. Najskôr som z neho bola úplne nadšená, ale časom som z neho veľmi cítila olivový olej, ktorý sa v ňom nachádza a začalo mi to dosť vadiť. 
Podarilo sa mi spotrebovať aj krém na ruky Figs & Rouge s vôňou Mocha Orange. Neoslovila ma ani vôňa, ani hydratácia, takže opäť tento konkrétny do svojej zbierky už nechcem.



Tak toto je veru veľmi zaujímavá dvojica. MUA Eye Primer bol pre mňa úplný prepadák. Veľmi tekutá konzistencia a takmer nulový výsledok, takže určite si ho opäť nekúpim.
Eclaran5 je ešte pozostatok z čias, keď som so svojou kožnou riešila moje akné. Podľa mňa dosť agresívny výrobok, ktorý pleť vysušoval a časom si naň zvykla a prestal účinkovať. Už sa k nemu nechcem vrátiť.


B-komplex Forte od Generici je u nás stálicou a vždy ho máme po ruky v prípade potreby, najmä keď sa mi vyhodí herpes.
100 % kokosový olej značky DNM Company bol veľmi dobrý. Používala som ho pri varení aj som si z neho sem tam dala za malú lyžičku. Skutočne vynikajúca kokosová chuť i vôňa.
Das gesunde Plus je naša stálica a ich šumivé tablety si zvyknem v rámci doplnenia stravy sem tam kúpiť. Konkrétne sa mi minul Vitamín C, ktorý má veľmi príjemnú chuť červeného pomaranča.
Mala som možnosť medzi prvými testovať novinku Popradského čaju a to čaj na hrdlo so šalviou a tymianom. Priznám sa že neviem, či je už v predaji, ale je naozaj veľmi chutný a pokiaľ máte pocit, že vás chce bolieť hrdlo, ale tá bolesť ešte nie je rozvinutá, tak naozaj pomáha.


A na záver si dáme niečo dobré do bruška. Dá sa povedať, že všetky výrobky sú z Lidla a musím sa priznať, že v poslednom čase nakupujem takmer skoro iba tu. Absolútnym objavom tohto roka a super mňamkou sú Müsli srdiečka. Ja mám najradšej kokosové  a čokoládové.
Neviem čím to je, ale podľahla som aj ovseným kašám a táto je konkrétne od Emca s jahodami. Priznám sa, že som od toho čakala trochu viac, ale časom som si na ňu zvykla a bola celkom fajn.
Čo vám veľmi odporúčam, ale musíte si počkať na taliansky týždeň, sú Sušienky z jemného cesta s kakaom a lieskovými orechami. Presne také isté som si kupovala na dovolenke v Taliansku a keď som ich ochutnala, akoby som sa ocitla opäť v slnečnom Taliansku. Na týchto sušienkach je skvelé, že sú chutné a pritom mi neprídu veľmi presladené.
Dnešnú telenovelu o spotrebovancoch ukončuje balenie Celozrnných müsli s hrozienkami a orechmi. Je to skvelá kombinácia do jogurtu.

A čo vy? Máte skúsenosť s niektorým vyššie uvedeným výrobkom?   




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára