utorok 4. októbra 2016

Alverde sprchový gél Morská soľ s citrónom a čiernym korením + novinky v DM

Ahojte!

Už dlhšie som na blogu nespomínala značku Alverde a preto by som to dneska rada napravila a ukázala vám vďaka spolupráci s dm drogerie markt nový produkt v ich sortimente - Alverde sprchový gél Morská soľ bio cintrón & bio čierne korenie. Tiež je táto kombinácia pre vás nevšedná? Poďme sa naň pozrieť bližšie :-)




Prírodné zloženie s morskou soľou a minerálmi zanecháva na pokožke ošetrený pocit. Obsahuje kokosové tenzidy a citrón z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva, hodnotné zloženie s obsahom dvoch rôznych hydratačných faktorov na báze cukru a kukurice, ktoré pôsobí proti vysúšaniu pokožky. Bez obsahu čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok. Bez obsahu zložiek na báze minerálnych olejov. Vegan. Dermatologicky testované.  


Alverde sprchový gél sa nachádza v plastovom balení o objeme 250 ml. Páči sa mi jeho dizajn, ale najmä nevšedná kombinácia vôní. Vôbec som nevedela, ako môže citrón a čierne korenie dokopy fungovať. Po jeho otvorení ucítite v základe typickú Alverde vôňu, ktorú majú všetky výrobky tejto značky. V jej úzadí cítiť jemne citrón a aj v kozmetike nevšedné - čierne korenie. Mne táto vôňa pripadá trošku pánska, ale zvykla som si na ňu a označila by som ju ako sviežu unisex vôňu :-)

Konzistenciou ide o priehľadný tekutejší gél, ktorý sa na pokožku ľahko nanáša. Pre Alverde sprchové gély je typické, že vďaka svojmu prírodnejšiemu zloženiu menej penia. V tomto prípade by som povedala, že tento sprcháč je trošku výnimkou a predsa len nejaká pena pri kontakte s vlhkou pokožkou vznikne. Na pokožke zanecháva príjemný svieži pocit bez vysušenia či podráždenia. Keďže ide o sprchový gél, extra veľkú dávku hydratácie od neho nemôžete čakať, určite je potrebné v prípade suchej pokožky sa po sprchovaní ešte nakrémovať. Vôňa je z pokožky cítiť iba veľmi jemne a rýchlo sa vytráca.

 
Novinku od značky Alverde - Alverde sprchový gél Morská soľ bio cintrón & bio čierne korenie jdete v predajniach dm drogerie markt a jeho cena je 1,89 Eur.

A aké novinky môžete ešte objaviť v predajniach dm drogerie markt?

Novinka vo svete bodysprayov Balea s vôňou malín a ríbezlí  - 1,19 Eur
 
Balea  vložky do podpazušia 2,99 Eur, Balea pleťová maska pre problematickú pleť - 0,99 Eur
                                        
Balea limitka - vôňa ruží a vanilky sprchový gél 0,99 Eur/ telové mlieko 1,69 Eur
 
A čo vy? Máte radi značku Alverde? Aký je vás obľúbený výrobok tejto značky? Páčia sa vám Baleácke novinky?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára