nedeľa 20. novembra 2016

Bourjois Paris 3D Effet Gloss - 53 Corail artistic

Bez mučenia sa musím priznať, že značka Bourjois Paris sa mi pomaly dostáva poriadne pod kožu a najradšej by som vyskúšala všetky tie krásne kozmetické kúsky, ktoré má vo svojej ponuke. Priznám sa, pokiaľ sa dá, raz za čas si výrobkom tejto značky urobím radosť.
Už je to nejaký čas, čo sa moja zbierka obohatila o ďalší skvelý kúsok tejto značky a keďže som si ho veľmi obľúbila a je už takmer spotrebovaný, nastal čas mu venovať pár riadkov. V dnešnom článku sa budem venovať lesku na pery Bourjois Paris 3D Effet Gloss v odtieni 53 Corail artistic.



Balenie lesku sa mi veľmi páči, pôsobí naozaj elegantne aj vďaka striebornému uzáveru. Čo je na ňom super, tak na jeho vrchnej časti je nielen uvedené číslo odtieňa, ale je tam vyobrazený aj samotný odtieň, takže ak ho máte v nejakom stojane, hneď viete, po akej farbe siahate. Čo chcem ešte pochváliť je kvalita popisu na obale, ktorý napriek každodennému noseniu v kabelke medzi množstvom iných vecí je stále dobre čitateľný, v tomto by si mal Astor s ich masielkami zobrať príklad.


Keď ho otvoríte, ucítite veľmi príjemnú vôňu, sladko kvetinovú. Lesk má aplikátor v tvare štetčeka, na aký sme zvyknutí pri lakoch na nechty a v dobe, keď som si tento lesk kupovala, to bola pre mňa novinka, dneska je to už bežné :-) Najskôr som sa bála, ako to s takýmto aplikátorom pôjde naniesť na pery, ale rýchlo som si zvykla.
Konzistencia lesku je zaujímavá, nakoľko je trošku hustejší než bežné lesky. Sľubuje 3D efekt a dokonalú hydratáciu až po dobu 8 hodín. Čo môžem potvrdiť za seba je, že na perách je veľmi príjemný, nie je veľmi pigmentovaný, ale to lesky ani veľmi nebývajú. Pri odtieni 53 Corail artistic ide naozaj o korálovú farbu mierne do červenej a vďaka tomu pery získajú šťavnatý vzhľad a lesk. Na perách pôsobí príjemne, prirodzene, nelepí, krásne vonia a aj keď jeho lesklá čas vplyvom jedenia a pitia zlezie, tak tá hydratácia tu je a môžem povedať že lepšia, než pri niektorých balzamoch na pery. Pri tých sľubovaných 8 hodinách by som bola skeptická, ale také 2-3 hodinky zvládne.   


Čo viac k nemu dodať, je to môj miláčik a je mi ľúto, že je už takmer na dne. Aspoň budem mať dôvod siahnuť po novom a vyskúšať aj nejaký iný odtieň. 

Ak hľadáte lesk na pery, ktorý nelepí, krásne vonia, perám dodá lesk a šťavu, vyzerá prirodzene a navyše vám poskytne skvelú hydratáciu pier, rozhodne vyskúšajte Bourjois Paris 3D Effet Gloss. Navyše pri objeme 5,7 ml naozaj dlho vydrží a rýchlo sa nespotrebuje. Širokú škálu odtieňov tohto lesku za veľmi priaznivú cenu nájdete aj na stránkach Elnina za skvelú cenu od 3,58 Eur.

A čo vy? Aký je váš obľúbený lesk na pery?
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára