streda 28. decembra 2016

s.he stylezone colour & shine Lipbalm


Značka s.he stylezone ako privátna značka predajní dm drogerie markt prišla už v októbri s viacerými novinkami a jednou z nich sú aj nové balzamy na pery. Na výber je zo 6 rôznych odtieňov a ja vlastním konkrétne odtieň 132/005. 




Tento balzam na pery od značky s.he stylezone sa dizajnom aj vlastnosťami podobá na stále populárne masielka na pery. Plastové ceruzkové balenie vo farbe samotného odtieňu produktu je vydarené, ale ako pri iných značkách, ani v tomto prípade strieborný popis dlho nevydrží a rýchlo sa ošúpe, čo je škoda :-(
Tento balzam si zachováva svoj ceruzkový vzhľad aj pri samotnom výrobku a je zaostrený do špica. Jeho vôňa je jemná, sladká, s podtónom do vanilky. Výhodou je, že sa nemusí orezávať, nakoľko je vysúvací :-)


Čo sa týka odtieňa 132/005, je to jemná neutrálna farba s ľahkou pigmentáciou. Obsahuje drobný shimmer, vďaka ktorému vyzerajú pery lesklo a šťavnato. Jeho konzistencia je o trošku tuhšia, než je to u jeho slávnejších predchodcov, ale mám pocit, že lepšie drží na perách. Je pekne hydratačný, takže pery nevysuší, práve naopak. Pre mňa je to aktuálne veľmi obľúbený výrobok, nakoľko mám pery popraskané a keď si chcem naniesť nejaký produkt, ktorý mi ich zhydratuje a súčasne ich zafarbí a dodá im šťavu, tak je to práve tento balzam. Nezvýrazňuje suché miesta a to práve teraz veľmi potrebujem. 



Ak hľadáte výrobok, ktorý vaše pery zhydratuje a súčasne im dodá ľahký lesk, šťavu a jemnú farbu, kľudne skúste siahnuť po tomto balzame od s.he stylezone. Je to produkt vhodný na každodenné použitie do kabelky, ktorý pár ťahmi nanesiete na pery aj bez zrkadielka a idete. Jednoducho farba, lesk a starostlivosť v jednom 😊 Jeho cena je 2,99 Eur a zoženiete ho v každej predajni dm drogerie markt.

A čo vy? Máte radi takéto masielka na pery?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára