nedeľa 4. decembra 2016

Tipy na vianočné darčeky so značkou Astrid + súťaž o jeden z nich

Kozmetika patrí k veľmi obľúbeným tipom na vianočné darčeky a preto kozmetické vianočné kazety často končia v našich nákupných košíkoch. V dnešnom článku vám chcem ukázať tipy na vianočné darčeky od značky Astrid, ktoré sú cenovo veľmi prijateľné.


Balíček Astrid Ultra Repair je tip na darček pre maminu. Obsahuje spevňujúci denný a nočný krém s duo hyalurónovým komplexom. 

S výrobkami Astrid Ideal Defence s koenzýmom Q10 ste sa u mňa na blogu už stretli a práve testovaný denný aj nočný krém obsahuje ďalší vianočný balíček od značky Astrid. Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto spadá do vekovej kategórie 30-40 rokov,  kľudne siahnite po tejto kazetke, určite mu spravíte radosť.


Ďalší balíček od Astrid obsahuje hydratačný pleťový krém a micelárnu vodu pre normálnu a zmiešanú pleť a je to fajn tip pre sestru alebo kamarátku.

A nesmieme zabudnúť ani na našich mužov. Značka Astrid im tiež venuje pozornosť a ich výrobky môžete zohnať pod značkou Adam alebo Diplomat.


Diplomat Forever je sada obsahujúca toaletnú vodu a deodorant. V ponuke je aj sada s názvom Diplomat Classic, ktorá obsahuje penu na holenie, vodu po holení a deodorant.

A pre brata by mohol byť fajn tipom balíček Adam Skin Protect + s penou na holenie, balzamom po holení a antiperspirantom. 

A keďže v rámci spolupráce so značkou Astrid my poslali jeden z týchto balíčkov, ktorý však obsahoval výrobky, ktoré som už testovala, rozhodla som sa urobiť radosť jednému z vás a o tento balíček si môžete zasúťažiť.


Podmienky sú nasledovné :

- sledovať môj blog cez Google +
- sledovať môj blog na FB
  (napísať pod akým menom ma sledujete na Google + a  FB)
- nechať pod týmto príspevkom svoj e-mail, prostredníctvom ktorého budem výhercu kontaktovať
- napíšte mi, či používate výrobky značky Astrid a ktorý je váš obľúbený

Zúčastniť sa môže ktokoľvek zo SR alebo ČR.

Vyhodnotenie :  
Výhercu budem náhodne žrebovať zo všetkých zúčastnených a následne mu zašlem e-mail o výhre

Termín :
Giveaway trvá od dnes, čiže 04.12.2016 do budúcej nedele, teda 11.12.2016

Držím palce !!!!









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára