nedeľa 12. februára 2017

Balea Marshmallow


Ach tie sladkosti, sú pre mňa lákadlom nielen ako potešenie pre môj mlsný jazýček, ale aj pre moje čuchové bunky. A neviem si predstaviť vhodnejšie obdobie na používanie týchto sladkostí v sprche ako počas týchto chladných zimných dní. 


Ešte počas minulého roka prišla privátna značka dm drogérií Balea na trh s dvoma rozkošnými sprchovými gélmi s úžasnými sladkými vôňami a ešte sladšími baleniami, už len kvôli tomu rozkošnému baleniu musia skončiť v nákupnom košíku. Tento rok si prešli zmenou dizajnu, sprchové gély sa predávajú v rozkošnom 350 ml balení, ale pôvodná vôňa zostala.

Máte radi čokoládu či skôr cukríky marshmallow? No voľba je to každopádne ťažká, ale nakoniec u mňa vďaka spolupráci s dm drogeriemarkt Slovensko skončila práve cukríková verzia. 


Cukríkové balenie si ma ihneď získalo a s nadšením som sa pustila do testovania. I keď by malo ísť o cukríky marshmallow, ich milovníci možno zostanú trošku sklamaný. Ja osobne vyslovene vôňu týchto cukríkov zo sprcháča necítim, skôr je to jemný nevtieravý závan niečoho sladkého. Napriek tomu je vôňa veľmi príjemná, sladká a poteší čuchové bunky pri sprchovaní. 


Sprchový gél má jemne ružovú farbu a gélovokrémovú tekutejšiu konzistenciu. Pení priemerne, to čo od sprchového gélu požadujem spĺňa, pokožku nevysušuje a po sprchovaní je vôňa z pokožky len veľmi jemne cítiť a rýchlo sa vytráca. 

Ak máte radi sladšie vône, určite tieto sladké sprchové gély s rozkošným dizajnom stoja za vyskúšanie, ich cena je 1,19 Eur a zoženiete ich v každej dm drogérii.

A čo vy? Tiež máte radi takéto sladké sprchové gély?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára