utorok 21. februára 2017

Crazy Rumors - Black Cherry


Už je tomu viac ako rok, kedy sa moje zbierka balzamov na pery obohatila o prvý kúsok od značky Crazy Rumors a konkrétne išlo o Crazy Rumors Spiced Chai. Tentokrát v rámci spolupráce s blogerkami mi zo stránky www.balzamky.cz dorazila varianta Black Cherry a poviem vám, je to láska na prvé privoňanie :-)


Balzamy na pery Crazy Rumors sa vyznačujú tým, že sú vegánske, netestované na zvieratách, 100 % prírodné a obsahujú plno rôznych výživných zložiek - bambucké maslo, jojobový olej, vitamín E a sú dochucované prírodnou stéviou. Navyše ich výber je neskutočný, viac ako 40 rôznych veľmi zaujímavých príchutí spôsobí, že máte problém si vybrať, lebo by ste chceli najradšej všetky :-)


Balzam mi prišiel zabalený opäť vo fólii aj so sprievodnou kartičkou, kde sa dozviete základné info. Balenie je plastové v tyčinke, takže nemusíte do neho siahnuť prstom, čo považujem za veľmi hygienické a tým sa stáva skvelým adeptom na cestovanie, kedy môžem kedykoľvek po ňom siahnuť. Balenie je vydarené, dozviete sa z neho potrebné info a je na ňom aj označenie cruelty free and vegan. 
Balzam Crazy Rumors  Black Cherry má na stránke označenie ako čerešňová limonáda. Mne jeho vôňa pripomína čerešňovú kofolu alebo čerešňový hroznový cukor, ktorý si môžete kúpiť v lekárni. Tá vôňa je naozaj krásna, svieža, prirodzená, nie umelá.  


Balzam má smotanové sfarbenie, ale na perách je bezfarebný. Má krémovú konzistenciu a krásne po perách kĺže. Perám dodá jemný lesk, premastí ich a dodá im potrebnú výživu a hydratáciu.


Na perách je veľmi príjemný, pery ostávajú hydratované aj dve hodinky.


Mňa balzamy na pery od Crazy Rumors nesklamali, práve naopak, sú pre mňa príjemným prekvapením a určite do budúcna by som chcela vyskúšať ešte iné príchute, poprípade aj niektorý zo zafarebných. Balzamy na pery Crazy Rumors zoženiete na stránke www.balzamky.cz a cena konkrétne tohto čerešňového je 109 Kč, čo je približne 4 Eurá.

Ak hľadáte balzam na pery, ktorý dobre hydratuje, krásne vonia a je príjemný na perách, skúste siahnuť po Crazy Rumors, určite vás nesklame.

Chcem sa poďakovať za poskytnutie výrobku na zrecenzovanie a pokiaľ vás zaujal, novinky zo sveta Crazy Rumors nájdete na stránkach Crazy Rumors - Česká republika na FB.

A čo vy? Vlastníte nejaký výrobok od Crazy Rumors? Ste s ním spokojní?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára