pondelok 13. februára 2017

Zázrak menom Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free


Mám veľmi rada výrobky, ktoré majú všestranné využitie a dokážu nahradiť x iných výrobkov. Mať takéhoto všestranného pomocníka doma je naozaj na nezaplatenie a ešte viac ho dokážem oceniť pri cestovaní. 
Už dlhšie som chcela vyskúšať nejaký high-end výrobok v rámci starostlivosti o telo a zistiť, či sa skutočne oplatí zaplatiť za ne vyššiu sumu. Predsa len, nie vždy platí, že čím drahší výrobok tým kvalitnejší. 
A tak som hľadala výrobok, ktorý by spĺňal požiadavku všestranného využitia a trošku zvučnejšej značky a na stránkach Elnina som objavila Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free.


Čím ma zaujal? Predovšetkým svojim popisom, veď posúďte sami :

Chráni popraskanú pokožku na rukách, lakťoch, kolenách a chodidlách.
Upokojuje drobné podráždenie, tíši pokožku spálenú slnkom a ošľahanú vetrom, upokojuje škrabnutia a odreniny.
Zaistí upokojenie, regeneráciu a komfort.


Veľmi ma tento výrobok zaujal, najmä keď teraz trpím na veľmi suché a popraskané ruky a aj pery dostávajú v chladných dňoch poriadne zabrať. Od okamihu ako mi dorazil tvoríme spolu nerozlučnú dvojku.
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free je 8 hodinový upokojujúci krém pre dôkladné ošetrenie tváre a tela. Regeneruje, upokojuje a revitalizuje. Obsahuje super zmäkčujúce látky a antioxidačný vitamín E pre zvýšenú ochranu.


Krémik sa nachádza v papierovej krabičke, ktorá ukrýva naozaj poklad. Samotný krémik má 50 ml a nachádza sa v plastovej tube. Musím sa priznať, že dizajnovo sa mi toto balenie veľmi páči. 
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free však nie je krém v pravom slova zmysle, skôr by som ho vzhľadom na jeho konzistenciu označila ako masť alebo vazelína. Má oranžovú farbu a po aplikácii na pokožku zanecháva mastný pocit. A tá hydratácia, to je skvelé! Ja nemám v obľube výrobky, ktoré zanechávajú mastný pocit, ale keď už vidím, že je potrebná zvýšená dávka hydratácie, tak siahnem aj po takýchto mastnejších mazadlách. 


Ja som si tento zázrak obľúbila na noc, kedy ho nanášam na pery a na suchú pokožku rúk.Keď ráno vstanem cítim, ako sú pery krásne vyživené a zhydratované. Suché miesta na rukách sú oveľa jemnejšie a opakovaným používaním miznú a to som s nimi bojovala dlhší čas. Osvedčil sa aj ako pomocník pri nádche. Častým smrkaním som mala veľmi podráždenú pokožku v okolí nosa a po pár použitiach s týmto zázrakom bola krásne zhydratovaná a vyliečená :-)


Má nekonečné množstvo využití, dá sa použiť aj na suché päty, lakte, kožtičku v okolí nechtov, ranky, odreniny, jednoducho skoro všetko, na čo si spomeniete. Chcem však upozorniť na jednu vec! Má veľmi, ale naozaj veľmi špecifickú vôňu, ktorá nemusí každému vyhovovať. Priznám sa, že po prvom pričuchnutí som si povedala, že čo to je za divnú vôňu, absolútne mi nesadla. Časom sme si na seba zvykli, netvrdím, že by som z nej bola nadšená ani že sa mi časom páči, ale dá sa na ňu zvyknúť a vzhľadom k tomu, aké výsledky tento zázrak dosahuje, mu tú vôňu odpustím :-)

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free zoženiete na stránkach Elnina za 13,94 Eur. Určite si poviete, že za 50 ml balenie je to neskutočne veľa a priznám sa, pokiaľ som ho doma nemala, ani ja som si nevedela predstaviť dať toľko za takýto produkt. Ale teraz už viem, že je hodný aj tej vyššej sumy a keďže sa používa iba lokálne, na jedno použitie nespotrebujete veľa, takže aj dlho vydrží. Ja sa priznávam, že si ma získal a som vďačná, že tento zázrak mám.

A čo vy? Aký výrobok z kategórie high end kozmetiky v rámci telovej starostlivosti máte doma a dali by ste zaň ruku do ohňa?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára