pondelok 27. februára 2017

Ziaja Manuka tree - normalizujúci čistiaci gél

Už dlhšie som na blogu nespomínala značku Ziaja, tak dneska to napravím. Mojou veľmi obľúbenou radou je rada Ziaja Manuka tree, z ktorej som už vyskúšala normalizujúci denný krém, jemný exfoliačný nočný krém a sťahujúce pleťové pleťové tonikum, s ktorým som bola veľmi spokojná. Tentokrát mi na testovanie dorazil Ziaja Manuka tree normalizujúci čistiaci gél a o ňom bude dneska reč :-)


Ziaja Manuka tree normalizujúci čistiaci gél je určený na mastnú a zmiešanú pleť. Ide o čistiaci umývací gél, ktorý neobsahuje mydlo a dokonale čistí pleť. Obsahuje výťažok z listov manuka, upokojuje podráždenie a začervenanie, hydratuje a pripravuje pleť na ďalšiu starostlivosť.


Čistiaci gél sa nachádza v plastovom obale o objeme 200 ml. Má praktické balenie s pumpičkou, s ktorou sa mi dávkuje potrebné množstvo produktu veľmi ľahko - na jedno použitie potrebujem jedno až dve pumpnutia, takže výrobok vydrží naozaj dlho. Okrem toho sa pumpička dá uzamknúť a vy môžete cestovať s týmto výrobkom bez obáv, že by sa vám vylial. 


Samotný gél vonia veľmi príjemne, sviežo, jednoducho ako celý rad Manuka tree. Mne osobne je táto vôňa veľmi príjemná. Konzistenciou ide o priehľadný gél, ktorý sa nanáša na vlhkú pleť, na ktorej jemne napení a krásne pleť vyčistí. 
Ja tento čistiaci gél používam najradšej večer. Krúživými pohybmi nanesiem malé množstvo na vlhkú pleť, gél na nej jemne napení, krásne rozpustí samotný make-up i nečistoty a pleť je krásne jemná, hydratovaná, odlíčená a čistá. Zo začiatku som ním dočisťovala pleť po použití micelárky, ale vyskúšala som ho použiť aj priamo na odlíčenie pleti a veru prekvapil! Pleť po použití nie je začervenaná, podráždená, napnutá, ale krásne čistá a svieža.


Ja som s týmto čistiacim gélom veľmi spokojná, je súčasťou mojej večernej starostlivosti o pleť a pokiaľ máte mastnú a zmiešanú pleť a hľadáte výrobok, ktorý vám pleť vyčistí a zbytočne ju nepresuší, tak určite vyskúšajte Ziaja Manuka tree normalizujúci čistiaci gél. Jeho cena je 4,17 Eur a zoženiete ho v predajniach Ziaja, a to Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a OD PRIOR Trenčín a na eshope http://www.dobrakozmetika.sk/.

A nezabudnite na februárovú akciu v predajniach Ziaja, ktorá platí do zajtra - kúpte si akýkoľvek výrobok z línie Ziaja Manuka tree a dostanete práve tento čistiaci gél ako darček!

Aký je váš obľúbený čistiaci gél?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára