štvrtok 16. marca 2017

Alverde - tekuté mydlo levanduľa a slez


Medzi nedávne novinky značky Alverde, ktorá patrí medzi privátne značky dm drogeriemarkt Slovensko, patrí aj Alverde tekuté mydlo levanduľa a slez. Kedysi som od Alverde mala tekuté mydlo s karamelovou vôňou a bolo úžasné, tak som bola zvedavá, ako bude na tom jeho najnovší zástupca. A keďže ja v poslednej dobe celkom frčím na levanduľovej vlne, skončil tento výrobok v mojom nákupnom košíku.



Alverde tekuté mydlo levanduľa a slez s jemným zložením čistí ruky jemne a šetrne. Vôňa levandule a slezu rozmaznáva zmysly. Tento výrobok poskytuje šetrnú starostlivosť bez pridaných syntetických a konzervačných látok. Všetky ingrediencie sú dermatologicky testované a pochádzajú z biologického hospodárstva. Bez obsahu zložiek na báze minerálnych olejov.


Alverde tekuté mydlo sa nachádza v plastovom obale o objeme 300 ml. Pumpičkové balenie má vydarený dizajn, milovníci štýlu Provance a fialovej farby si prídu na svoje :-) 



Mydlo voňavé ako levanduľové pole a jemné ako hodváb? Tak by som ja popísala toto tekuté mydlo od Alverde. Konzistenciou ide o jemný priehľadný gél, ktorý nádherne levanduľovo vonia. Tá vôňa je príjemná, decentná, nevtieravá, jemne tlmená vôňou slezu. Ak by ste očakávali veľkú penivosť, sklamem vás. Ak ste už niekedy mali nejaký výrobok od Alverde alebo akýkoľvek výrobok s označením prírodná kozmetika viete, že tieto výrobky sa nevyznačujú veľkou penivosťou, ale svoju úlohu si napriek tomu plnia dokonalo.
Toto tekuté mydlo ruky jemne a šetrne čistí, na pokožke zanecháva svieži pocit a jemnú vôňu, ktorá práve vďaka prítomnej levanduli pôsobí upokojujúco. Ruky sú po použití mydla jemné, čisté, voňavé.


Odkedy toto mydielko mám, všetky ostatné išli bokom a užívam si levanduľový kúpeľ mojich ručičiek :-) Ak ste skôr zástancom prírodnej kozmetiky a aktuálne vám chýba doma tekuté mydlo, Alverde tekuté mydlo levanduľa a slez určite stojí za vyskúšanie. Pokiaľ vám levanduľa nevonia, v ponuke je aj kombinácia bio olivy a pomaranč. Cena za toto mydielko je 1,79 Eur a zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko.

Používate kozmetiku Alverde? Aký je váš obľúbený produkt tejto značky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára