piatok 24. marca 2017

Balea Sweet Cake sprchovacia pena


Už ma dobre poznáte a viete, že som maniak na sprcháče :-) Čím je ich vôňa a konzistencia zaujímavejšia, tým viac túžim takýto kúsok mať vo svojej zbierke. A keď sa skombinuje sladká vôňa a penová konzistencia, favorit do zbierky je jasný :-)


A tak skončila pri mojom poslednom nákupe v predajni dm drogeriemarkt Slovensko v nákupnom košíku nedávna novinka od Balea sprchovacia pena Sweet Cake. Má vôňu jahodovo-tvarohového koláča, je vhodná pre každý typ pleti a je dermatologicky testovaná.


Dizajnovo sa balenie Balea sprchovacej peny Sweet Cake veľmi vydarilo, veď posúďte samy. Na vani sa krásne vyníma a ostatné sprcháče sú popri ňom v úzadí. Nádoba je pod tlakom, objem sprchovacej peny je 200 ml, pred použitím je potrebné nádobu poriadne potriasť a počas aplikovania držať priamo.

Sprchovacia pena Sweet Cake má jemne ružové sfarbenie a jej vôňa? Hmmmm, na zahryznutie. V poslednej dobe som vyskúšala niekoľko sprcháčov so sladkými tónmi, ale tento výrobok je jasný favorit! Sprchovacia pena má príjemnú sladučkú vôňu, jednoducho kozmetický koláčik na zahryznutie, ktorému však musíte odolať a sladké potešenie doprajete iba svojej pokožke. Pena je jemná ako obláčik, voňavá a ľahko sa aplikuje na vlhkú pokožku. Penové zloženie obohatené o avokádový olej jemne pokožku čistí a dodáva jej hebký pocit. Po sprchovaní je pokožka krásne jemná, hebká a voňavá. Pri Balea sprcháčoch sa niekedy stáva, že krátko po sprchovaní ich už z pokožky nie je cítiť. V prípade sprchovacej peny Sweet Cake to tak nie je. Vôňa z pokožky vyprchá postupne, je ju cítiť tak hodinku po osprchovaní.


Ak máte radi sladké vône a sprchovanie nie je pre vás iba bežná rutina, ale radi si z neho robíte zábavu, tak rozhodne musíte vyskúšať Balea sprchovaciu penu Sweet Cake. Vďaka nej sa večerné sprchovanie stáva sladkým, príjemným a zábavným relaxom.

Zoženiete ju v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a jej cena je 2,09 Eur. Ak by vás táto vôňa nelákala, v ponuke je i Vanilla Cream - kombinácia vanilky a pomaranča a Vanilla Berry - kombinácia vanilky a bobúl. A ak práve sladké vône veľmi neobľubujete, v ponuke sú stále aj minuloročné novinky sprchovacie peny Hawaiian Dream či Fresch&Fruity.

A čo vy? Podľahli ste čaru tohto typu výrobku? Čo vy a sprchovacie peny?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára