pondelok 20. marca 2017

Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion - telové mlieko

Chcete si dopriať sladké bez pocitu zhrešenia? Čo tak si osladiť život a pritom nepribrať ani gram? Ak máte radi sladké nielen na tanieri, ale i vaše čuchové bunky si radi doprajú sladké, tak potom určite musíte vyskúšať telové mlieko Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion.


Značka Vaseline zažila v našej blogosfére boom už pred pár rokmi. V tom období sa však u nás nedala zohnať, takže buď ste si nejaký kúsok priviezli zo zahraničia alebo ste si urobili objednávku zo zahraničného e-shopu ako ja. Keďže som veľkým fanúšikom sladkých vôní, musela som nutne svoju zbierku v tom čase rozšíriť o Vaseline Lip Therapy Cocoa Butter. 
Časy sa však zmenili a túto značku si už v pohode môžeme užívať i vďaka našim e-shopom. Výrobky značky Vaseline má v ponuke i stránka Elnino a práve z nej pochádza dnešný sladký pomocník.


Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion je telové mlieko určené pre hĺbkovú hydratáciu suchej pokožky. Toto telové mlieko obsahuje kakaové maslo, vďaka ktorému je pokožka hydratovaná a zabraňuje jej vysušovaniu. 



Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion sa nachádza v plastovom balení o objeme 200 ml. Má jednoduchý dizajn, ktorý v sebe ukrýva sladké prekvapenie. Telové mlieko má jemne hnedé sfarbenie, príjemnú gélovo-krémovú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko na pokožku aplikuje a jednoducho sa rozotiera. A tá vôňa !!!! To je teda niečo. To je tak krásna sladká prirodzená vôňa kakaa, akú som už dlho necítila. V prípade týchto sladkých vôní ako kakao či vanilka je veľké riziko, že ľahko dokážu v rámci kozmetických výrobkov skĺznuť do chemických podtónov. V prípade Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion to však neplatí a ja sa tomu veľmi teším. 
Zloženie tohto telového mlieka je naozaj jemné, rýchlo sa do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastný film. Pokožka je krásne prevoňaná, jemná, svieža a hydratovaná. Páči sa mi, že vôňa ihneď nevyprchá, ale mizne postupne a ja si ju môžem užívať.
Čo sa týka hydratácie, tak o hydratačnú bombu rozhodne nejde. Mne aktuálne vyhovuje, ale či by si s pokožkou toto telové mlieko poradilo počas zimných dní, keď bola presušená, to teda neviem. I keď sa o tomto telovom mlieku píše, že je určené pre hydratáciu suchej pokožky, myslím si, že je skôr vhodné pre pokožku normálnu až mierne suchú. 

  
Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Lotion ma príjemne prekvapilo svojou vôňou, konzistenciou, ľahkým zložením a páči sa mi, že dokáže pokožku zhydratovať bez zanechania mastného filmu na nej. Večer sa vždy teším, až si po sprche toto telové mliečko nanesiem na pokožku a vďaka jeho vôni si osladím život bez pribratia čo len gramu :-) Ak ste milovníkom sladkých vôní ako ja, určite toto telové mlieko vyskúšajte. Zoženiete ho na stránkach Elnina za 2,45 Eur, čo je podľa mňa skvelá cena.

A ak by vám sladká vôňa nevyhovovala, ale chceli by ste túto značku vyskúšať, na stránkach Elnina zoženiete viacero druhov telových mliek od značky Vaseline.

A čo vy? Tiež ste milovníkom sladkých vôní? Máte vo svojej zbierke nejaký výrobok od značky Vaseline?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára