pondelok 24. apríla 2017

Balea kokosový gél na ruky - šikovný pomocník na cestách


Určite poznáte situácie, keď ste na cestách, na túre alebo na letnom festivale, potrebujete si umyť ruky, ale prístup k vode je obmedzený. Pre tieto prípady nosím so sebou vždy vlhčené obrúsky, ktoré v mojej kabelke či taške nesmú nikdy chýbať. Nedávno som ale v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko objavila gély na ruky od značky Balea so zaujímavými vôňami a rozhodla som sa, že jeden z nich vyskúšam. Moja voľba jednoznačne padla na kokosový, keďže túto vôňu mám veľmi rada. 
Verte tomu alebo nie, ale ešte nikdy som takýto gél na ruky neskúšala, akosi ma to vždy obišlo a v nákupnom košíku skončili vlhčené utierky. Preto som na tento typ výrobku bola veľmi zvedavá a s nadšením som sa pustila do testovania.



Balea gél na ruky má exotickú vôňu kokosu. Balením je to naozaj vychytaná vecička, lebo samotný gél sa nachádza v plastovom obale o objeme 50 ml, pričom je zasadený do praktického gumového obalu, ktorý si môžete kamkoľvek umiestniť. Či už je to kabelka, batoh, taška, jednoducho čokoľvek. Dĺžka háčiku je nastaviteľná, takže si to môžete ľubovoľne prispôsobiť. Myslím, že je to super, gél nemusíte pracne hľadať po taškách, jednoducho si ho pripevníte na tašku a máte ho kedykoľvek po ruke. Ak sa vám gumový obal nepáči, kľudne môžete gél z neho vybrať a mať ho pohodený v kabelke. Nevšimla som si, či sa dá zohnať vyslovene iba jeho náhradné balenie pre prípad, že sa vám minie, ale myslím si, že Balea gél na ruky, ktorý je v stálom sortimente, by sa svojimi rozmermi do tohto gumeného obalu vošiel. Okrem toho ide o dizajnovo opäť vydarenú záležitosť.



Ak si myslíte, že ide o obyčajnú a bežnú vôňu kokosu, tak to teda nie! Po jeho otvorení sa konalo veľké prekvapenie!!! On totižto vonia úplne rovnako ako môj milovaný Balea sprchový gél po opaľovaní, ktorý je, zdá sa, konečne súčasťou bežného sortimentu a bežne ho v predajni nachádzam. Tento sprcháč je súčasťou mojej letnej výbavy už nejaký ten rok a ani tento rozhodne nesmie chýbať, takže za vôňu dávam tomuto gélu 1*, som nadšená. Tak ako zo sprchového gélu, aj z tohto gélu na ruky ide nielen vôňa kokosu, ale leta, slnka, pohody. To si musíte ovoňať, aby ste chápali, o čom hovorím. Gélik má jemne modrú farbu a len veľmi ľahkú, tekutú a gélovú konzistenciu.  



Gél sa aplikuje veľmi jednoducho, primerané množstvo rozotrite v dlaniach. Vstrebáva sa takmer okamžite bez toho, aby zanechal mastný či lepkavý pocit. Na rukách ostáva iba svieža vôňa a naozaj pocit čistoty. Ruky nevysušuje a naozaj mám pocit, ako keď si ich umyjem nejakým voňavým mydielkom.

  
Do akej miery dokáže ničiť baktérie na rukách, to neviem posúdiť, ale mne maximálne vyhovuje a na rukách mám naozaj pocit čistoty a najmä tá vôňa je niečo, čo ma úplne dostalo. Určite bude od teraz súčasťou mojej výbavy či už pôjdeme na výlet alebo na festival. Kombinácia leta a exotickej kokosovej vône jednoducho patrí k sebe a okamžite ma i počas týchto bláznivých aprílových dní naladila na leto a festivaly.

Ak nepatríte k milovníkom kokosových vôní, v ponuke Balea nájdete takýto gél s vôňou malín, jablka alebo bežný bez vône. Stačí si len vybrať, jeho cena je 2,09 Eur.

Používate takéto dezinfekčné gély na ruky? Ktorá vôňa vás oslovila najviac? Aký je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára