utorok 18. apríla 2017

Čo nové privial apríl do dm drogérií???


Keďže minulomesačný článok o novinkách z dm drogérie mal u vás úspech, rozhodla som sa v tejto línii pokračovať a mám tu pre vás opäť novinky, ktoré môžete aktuálne objaviť na pultoch predajní dm drogeriemarkt Slovensko 😃


Nová limitka od Balea Bahamas Dream je ladená už v letnom dovolenkom duchu. Telové mlieko, telový sprej, sprchový gél či šampón navodia správnu dovolenkovú atmosféru a prevedú  vás po Karibiku.



Z novej limitky od Balea som objavila v predajni práve sprchový gél. V rámci oddelenia so sprcháčmi ma potešilo, že aj u nás sa začali predávať sprcháče Treaclemoon, s ktorými som sa stretávala v zahraničí. Len čo svoje nekonečné zásoby preriedim, chystám sa určite na jeden z nich, najviac ma láka rasberry kiss 😃



Pred nejakým časom som vám na mojom FB spomínala, že Balea má vo svojej ponuke makrónkové balzamy na pery. Balea Sweet Lips už objavíte v našich predajniach - rozkošné balenie, lákavé vône - museli byť moje 😃 



Micelárna vlna sa nevyhla ani značke Alverde a v ponuke nájdete aktuálne novú micelárku s bio jalbkom  a limetkou pre normálnu a zmiešanu pleť. Okrem toho som objavila od Alverde rozkošné balíčky s jarným hravým dizajnom, ktorý je skvelým tipom na darček.



Balea už vo svojej ponuke micelárne vody má, novinkou je ale nová micelárka, ktorá je určená pre všetky tipy pleti a má menšie 200 ml balenie. Ktovie či je lepšia ako jej predchodkyne?
V rámci noviniek si na svoje prídu aj majitelia mastnej a zmiešanej pleti. Balea prináša nový čistiaci rad bez použitia oleja. V ponuke je čistiaci gél a sérum a vďaka nim by ste mali dosiahnuť čistú pleť s matným tónom.


Horúcou novinkou je aj Balea Soft&Clear čierna maska na pleť. Priznám sa, že vo svojej zbierke mám preslávenú Pilaten, ale po zhliadnutí niektorých videí mám z nej obavy. Tejto od Balea sa ale nebojím. V mojom nákupnom košíku ešte neskončila, pretože bola aktuálne vypredaná, ale určite ju chcem vyskúšať.



Značka L’Oréal Paris má v poslednej dobe množstvo zaujímavých noviniek a asi nebudem klamať, že ide o novinkovú smršť. Okrem nových masiek na pleť sú v ponuke aj novinkové výrobky na vlasy z línie Botanicals či z línie Colorista rôzne farby a spreje na vlasy. Naozaj je z čoho vyberať 😃


I značka got2b sa nedala zahanbiť a prináša nové suché šampóny na vlasy

A keď už spomínam tie vlasy, celý apríl máte možnosť získať zľavu -25% na vlasovú kozmetiku za 75 bodov.


I naše ručičky si zaslúžia vyskúšať niečo nové a voňavé a preto sa rodinka krémov na ruky rozrástla o novinkový krém od Balea s vôňou ananásu a marakuje. To je kombinácia, už sa teším na leto.



Množstvo noviniek má Balea i v rámci starostlivosti o telo. Jednou z nich je nové telové mlieko v spreji - zbožňujem tento tip výrobkov, lebo ich aplikácia je rýchla, jednoduchá a super. Nesmie chýbať limitkové telové mlieko Bahamas Dream. Pre milovníkov olejov či majiteľov suchej pokožky sú tu Balea telové oleje a za maximálnu novinku považujem Balea telové mlieko v sáčku, ktoré vyzerá ako náhrada tekutých mydiel. Vôbec si neviem predstaviť jeho aplikáciu 😃 A čo tak Balea svieže telové mlieko s vôňou citrusov? Aj to nájdete na pultoch dm drogérie.


V lete to chce mať po ruke stále niečo na osvieženie a skvelými pomocníkmi bývajú práve telové spreje, preto Balea má v ponuke nové s krásnym dizajnom a sviežou vôňou.
Medzi absolútnu novinku v sortimente patria výrobky určené na starostlivosť o tetovanie. Kto nejaké tetovanie má vie, že nestačí si ho dať urobiť, ale dôležitá je aj starostlivosť pre zachovanie jeho farby. Dali ste sa nedávno tetovať? Aj na to Balea myslí a v ponuke je aj upokojujúca masť s Panthenolom na čerstvo tetovanú pokožku.


Ak ste milovníkom prírodnejších produktov, v dm predajniach nájdete celkom širokú ponuku výrobkov značky Purity Vision vrátane známej ružovej vody, ktorej na päty šliape aj levanduľová. A kto by nepoznal kokosový olej či bambucké maslo?


Nové výrobky Fit me! od Maybelline  



Legendárny tekutý korektor od Catrice Camouflage sa rozšíril o nový odtieň 005 Light Natural a ani tuhý korektor Camouflage sa nenechal zahanbiť a v ponuke sú nové odtiene. 


Máte radi značku Bourjois? Ak hej, tak teraz pri nákupe výrobkov nad 14,99 Eur dostanete slnečné okuliare ako darček.


Tento regál s výrobkami Denkmit ma vďaka svojej farbe ihneď prilákal. Ide o rôzne výrobky, ktoré nám majú uľahčiť upratovanie našich domácností vrátane rozkošných farebných hubiek.


A keďže sme tu mali Veľkú noc a trebalo našim šibačom pripraviť výslužky, v ponuke sú od značky dmBio rôzne chutné sladkosti. 

A ako dopadol tentokrát môj nákup?



Z toho na testovanie som si vybrala :


A zvyšok sú rôzne radosti a potrebné veci do domácnosti, ktoré som si kúpila :



Tento mesiac je v dm predajniach na novinky naozaj štedrý a myslím si, že každý si nájde výrobok, ktorý ho zaujme a obohatí jeho zbierku.

Ktorý výrobok oslovil najviac vás?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára