pondelok 29. mája 2017

Astrid Femina -krémová pena a jemný gél na holenie

Značka Astrid oslavuje tento rok už 170. výročie svojho vzniku a musím povedať, že to číslo ma naozaj prekvapilo. Keď v roku 1847 v pražskej Celetné ulici otvoril František Prochaska obchod s mydlom a súčasne i malú mydláreň určite netušil, aký úspech táto značka bude mať a aké dlhé obdobie na trhu zotrvá.

Mne je na tejto značke sympatické, že nezaspala na vavrínoch a snaží sa na trh prinášať stále nové výrobky, poprípade inovuje tie staršie. V rámci svojej ponuky značka Astrid ponúka viacero radov a jedným z nich je Astrid Femina. Už ste o ňom počuli? Priznám sa, že keby som nedávno nebrázdila po stránkach Astridu, ani o tomto rade netuším. Ide o rad, ktorý ponúka výrobky pre dámske holenie a donedávna zahŕňal iba jeden výrobok a to krémovú penu na holenie.

S prichádzajúcim letom sa dĺžka našich šiat skracuje a čím ďalej odhaľujeme viacej a to si žiada mať svoju pokožku v tip top stave bez akéhokoľvek nežiaduceho ochlpenia. Astrid preto na trh práve v tomto období prináša novinky Astrid Femina - krémovú penu a jemný gél na holenie.


Astrid Femina krémová pena na holenie

Femina krémová pena na holenie bola špeciálne vyvinutá na holenie citlivých partií ženského tela (podpazušie, nohy a oblasť bikín). Zloženie tohto výrobku je obohatené o glycerín a vitamín E, ktoré pomáhajú chrániť pokožku počas holenia pred podráždením. 


Femina pena na holenie sa nachádza v nádobke pod tlakom, ja som obdržala balenie o objeme 250 ml. Z hľadiska dizajnu som si všimla, že táto značka vsádza na prepojenie dizajnu dávnych dôb s jemnými prvkami súčasnosti, čo mne osobne je sympatické. Určite toto balenie vyzerá lepšie ako jeho predchodca, ale nezaradila by som ho medzi dizajnérske top kúsky, akými sú napr. balenia od Balea. Ale práve táto odlišnosť od čisto moderných dizajnov je niečo, čo je pre Astrid typické a vďaka tomu si zachováva svoju jedinečnosť.



Pred použitím je potrebné penu dôkladne pretrepať a následne naniesť na navlhčené partie. Tento výrobok vytvára bohatú jemnú bielu penu, ktorá sa na navlhčenú pokožku ľahko aplikuje. Čo sa týka vône, tak v ich popise som hrozná, ale ide o jemne nasladlú vôňu, mne evokuje kombináciu kvetov s púdrovým podtónom. 

Vďaka vytvorenej jemnej pene je holenie výrazne jednoduchšie. Mne ale príde, že tá pena je až veľmi jemná a akoby sa držala na tej pokožke len zľahka na povrchu, prijala by som trošku hustejšiu konzistenciu. Pena pokožku nedráždi, ani nevysušuje. Celkovo je holenie s touto penou príjemné, rýchle, pokožka je oholená a jemná na dotyk.


Pokiaľ máte pri holení svojej pokožky radi klasiku a práve pena je výrobok, po ktorom siahate najčastejšie, Astrid Femina krémová pena na holenie by mohla byť pre vás správnou voľbou. Okrem toho podporíte českého výrobcu a pri cene 69 Kč, čo je približne 2,60 Eur vaša peňaženka veľmi neutrpí 😄

Astrid Femina jemný gél na holenie

Tento gél bol špeciálne vyvinutý na holenie citlivej pokožky. Zloženie je obohatené o morské minerály a vitamín E, ktoré pomáhajú poskytnúť jemnú starostlivosť a spoľahlivú ochranu počas holenia citlivých partií ženského tela. 


Opäť ide o nádobku pod tlakom, tentokrát ale o objeme 200 ml. Dizajn balenia je opäť jednoduchý, páči sa mi kombinácia zelenej, fialovej a žltej.



Gél má zelenú farbu a jemnú gélovitú konzistenciu. Pred použitím je potrebné ho riadne pretrepať a  naniesť na navlhčenú pokožku. Pri kontakte s vlhkou pokožkou mení svoju konzistenciu na jemnú penu s jemnejším zeleným sfarbením. Krásne sa na pokožku nanáša, chĺbky zľahka zjemní a pripraví ich na holenie. Jeho vôňa je veľmi príjemná, svieža, určite sa mi páči viac ako u krémovej peny. Holenie je s týmto výrobkom príjemné, pokožka nie je podráždená, začervená a vysušená.


Jeho cena je okolo 3,40 Eur a musím sa priznať, že je to aktuálne výrobok, po ktorom pri holení siaham najčastejšie.

A aký je váš obľúbený výrobok na holenie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára