nedeľa 14. mája 2017

PRIODY Pílingový zábal na nohy s prírodnými extraktmi


Poznáte kozmetiku PRIODY? Ide o kozmetiku, ktorá má čisto prírodný pôvod a to vďaka použitiu prvotriednych surovín, ktorých dôkladný výber bol tým prvým a najdôležitejším krokom pri výrobe jedinečných produktov PRIODY. Kozmetika PRIODY sa snaží využiť to najlepšie, čo sa v prírode nachádza! V produktoch PRIODY preto nájdete nielen kyselinu hyalurónovú či kolagén, ale spája sa v nich aj vysoká koncentrácia aktívnych látok a kvalitných surovín, vďaka ktorým je možné dosiahnuť maximálny účinok daného produktu. A keďže sa jedná o prírodnú kozmetiku, nie sú pri jej výrobe použité žiadne umelé farbivá, syntetické látky či iná chémia. Okrem toho nie je kozmetika PRIODY testovaná na zvieratách. 

Kozmetika PRIODY neobsahuje žiadne parfumy, parabény, SLS a petrochemické deriváty. Je jemná k vašej pleti, no účinná proti vráskam. Vďaka najvyššej možnej koncentrácií účinných látok v najvyššej možnej kvalite je naša kozmetika „ láskou na celý život „  :-)


V dnešnom článku by som vám chcela predstaviť PRIODY Pílingový zábal na nohy s prírodnými extraktmi. Musím sa priznať, že ja som na nohy veľký lajdák a pritom chúdence si so mnou naozaj užijú. Preto ma potešilo, že som mohla otestovať práve zábal na nohy. Išlo o moju prvú skúsenosť s takýmto výrobkom a pred blížiacim sa letom to prišlo naozaj vhod
Zábal vo forme návlekov je vyrobený z prírodných surovín a botanických extraktov. PRIODY píligový zábal na nohy v priebehu dvoch týždňov postupne odstráni všetku zrohovatenú kožu na chodidlách, pokožku viditeľne zjemní a zvláčni. Odstraňuje stvrdnutú a zrohovatenú pokožku. 


Popis aktívnych zložiek:
    • Lactic Acid (kyselina mliečna) - má hydratačné, antibakteriálne a protizápalové účinky. Upokojuje podráždenie a súčasne potláča množenie baktérií. Má zároveň exfoliačný a bieliaci účinok, podporuje mikrocirkuláciu pokožky a urýchľuje regeneráciu a obnovu buniek. Pomáha pri obnove a udržovaní kožného ochranného filmu.
    • Glycolic Acid (kyselina glykolová) - má veľmi priaznivé účinky na množstvo  kožných ochorení, najmä na drsnú a zrohovatenú pokožku.
    • Citric Acid (kyselina citrónová) – antibakteriálne účinky
    • Malic Acid (kyselina jablčná) – pôsobí na odbúranie zhrubnutého keratínu, ktorý tvoria odumreté bunky, nachádzajúce sa na povrchu každej pokožky
    • Grapefruit Oil (olej z grepfuitu) - má povzbudzujúce a osviežujúce vlastnosti
    • Sage Leaf Extract (šalvia lekárska) – pôsobí dezinfekčne a protizápalovo
    • Camellia Sinensis  (čajovník čínsky) – má hojivé a podporné vlastnosti, ktoré využívame pri starostlivosti o normálnu, problematickú aj citlivú pleť a tiež v starostlivosti o nohy a nechty. Čajovník má antiseptické, čistiace a upokojujúce účinky, pôsobí antibakteriálne.


Zábal sa nachádza v striebornom obale, z ktorého si vytiahnete dva návleky a ešte lepky na ich uzavretie. Po prestrihnutí a otvorení návlekov vás ovanie naozaj silná alkoholová parfemácia. Návleky sú napustené množstvom aktívnych látok, sú primerane navlhčené a nohe sa pekne prispôsobia. Aby vám lepšie držali, prelepíte si ich priloženými lepkami. Dá sa v nich aj chodiť, len je to taký divný pocit. Radšej si urobte relax pred telkou a knižkou s vyloženými nohami. Ešte chcem upozorniť na jednu vec! Ak máte nejakú ranku na nohách, pripravte sa, že vás bude mierne štípať.


Nožičky je potrebné si pred aplikáciou umyť a chodidlá osušiť. Návleky je potrebné prestrihnúť na vyznačenom mieste nožnicami. Následne si ich nasaďte na chodidlá a nechajte pôsobiť 80-90 minút. Potom opláchnite vodou a osušte uterákom. 
Ja som tento postup do bodky splnila a pri telke a knižke som si urobila pekný relax. Síce to bol zvláštny i mierne chladivý pocit na nohách, ale zvyknete si. Po 90 minútach som si návleky dala dole, nohy opláchla a fungovala ako v bežný deň. Už prvé náznaky použitia zábalu som si všimla navečer. Neviem, či to tak má každý, ale ja som spozorovala, že ako majiteľka extra studených nôh, som zrazu chlad necítila. Mne je totižto zima na nohy celoročne, ešte aj v lete spávam v ponožkách 😃
V prvý večer a aj v ďalšie dni som pocit studených nôh nemala, čo bolo naozaj super. V druhý ani tretí deň ešte na nohách nebolo nič zjavné vidieť, ale ten štvrtý, to bola pecka! Pozriem na nohy a nechápem. Naozaj sa mi koža na nich začala radikálne šúpať, to som nikdy nemala. Pílingový proces nabral na obrátkach a to sa patrične prejavilo. Neodstraňujte ale pokožku násilím!!!
Pokožka sa postupne šúpala niekoľko dní a dá sa povedať, že do týždňa už nohy boli opäť v poriadku. Päty mám teraz ako bábätko, jemné, hladké, také som snáď nikdy nemala. Jediná vec, ktorá mi pri tomto produkte vadí, ale je so samotným procesom odstraňovania pokožky spojená, je pocit na nohách, keď sa pokožka šúpe. Neznášam pocit šúpania sa pokožky.
Pod odstránenou pokožkou sa už nachádza nová, nožičky sú jemné, vláčne a príjemné na dotyk a najmä zbavené zrohovatenej kože. V priebehu dvoch týždňov sú v novej a lepšej kondícii a pripravené pretŕčať sa v sandálikoch a žabkách.

Ak ste sa dostali až sem a máte slabé žalúdky, tak pri týchto riadkoch radšej skončite. Rozhodla som sa, aj keď možno niektorých pohorším, vám ukázať, ako vyzerali nohy na 4 deň od použitia tohto zábalu. A nie je to pekný pohľad 😱

Pred aplikáciou zábalu

4. deň po aplikácii - naozaj hnusný pohľad




Určite to nie je výrobok na každodenné použitie, ale pokiaľ máte zrohovatenú pokožku na nohách a chcete mať nôžky do sandálok a žabiek tip top, rozhodne za vyskúšanie stojí. Musím sa priznať, že ja som bola na začiatku trošku skeptická, predsa len mať na nohách návleky 90 minút a dosiahnuť takéto zázraky, to som nečakala. Ale presvedčila som sa na vlastnej koži, že tento výrobok do poslednej bodky spĺňa všetko, čo sľubuje. PRIODY Pílingový zábal na nohy s prírodnými extraktmi zoženiete na stránkach PRIODY a jeho cena je 9,78 Eur.

Skúšali ste už podobný výrobok? Máte skúsenosť so zábalom na nohy?













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára