štvrtok 15. júna 2017

Pleťové masky od PRIODY


 O značke PRIODY som sa už na blogu zmienila v súvislosti s PRIODY Pílingovým zábalom na nohy s prírodnými extraktmi. Tento píling mi dal nohy pred letnou sezónou do super stavu a bola som zvedavá, ako sú na tom i pleťové masky tejto značky. 


Musím sa priznať, že do okamihu, kým mi nedorazili tieto masky, akosi som tomuto novému trendu textilných pleťových masiek neprepadla. Avšak po ich vyskúšaní som pochopila, prečo je to teraz taký boom. Sú ale tieto pleťové masky od PRIODY tiež tak dobré ako bol zábal na nohy?

PRIODY - Revitalizačná, liftingová maska s HA a kaviárom 



PRIODY revitalizačná pleťová maska s peptidmi, kyselinou hyalurónovou, kolagénom, kaviárom, zeleným čajom a výťažkom z uhorky dokonale hydratuje a vyživuje pleť. Vysoko koncentrovaný koktejl proteínov, lipidov, vitamínov minerálov je zdrojom energie, zjemňuje, zvláčňuje, hydratuje celkovo revitalizuje pleť.


Maska sa nachádza vo vrecúšku, má objem 5 ml a vo vnútri ukrýva pleťovú masku z netkanej textílie. Maska je vhodná pre každý typ pleti vo vekovej kategórii 20+.
 


Táto maska je veľmi jemnučká, tenká, priehľadná, ale pritom stále dostatočne napustená látkami. Nanáša sa na vyčistenú pleť presne podľa otvorov a necháva sa pôsobiť 15-20 minút. K pleti krásne priľne a zanecháva na nej jemne chladivý pocit. Maska sa neodlepuje, nesteká a ak musíte niečo súrne robiť, môžete v nej behať bez toho, aby sa vám z pleti šmýkala. Vôňa je príjemná a nevtieravá. Po 20 minútach som si ju dala z pleti dole a jej zvyšky vmasírovala do pleti. Pleť je po jej použití neskutočne jemná, hladká, príjemná na dotyk a čo ma nesmierne prekvapilo a potešilo, nádherne vyplnila moju výraznejšiu vrásku na čele. Za mňa super, som s ňou veľmi spokojná!


 PRIODY - HydraMax – maska s HA, peptidmi a elastínom 


PRIODY hydratačná pleťová maska s kyselinou hyalurónovou, peptidmi a elastínom dokonale hydratuje pleť a dodá jej vlhkosť, zvýši pružnosť pleti, oživí a omladí pokožku. Zároveň podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, vďaka čomu bude vaša pleť pôsobiť jemnejšie a hebkejšie. Výťažky s kvetov harmančeka dodajú pleti živiny a zároveň sa o pleť jemne starajú, urýchľujú regeneráciu a obnovu pleti.



.
Maska sa nachádza vo vrecúšku, má objem 5 ml a vo vnútri ukrýva pleťovú masku z netkanej textílie. Maska je vhodná pre každý typ pleti vo vekovej kategórii 20+.


Musím sa priznať, že fotenie v tomto type masky je naozaj zábava a snáď ste sa ma nezľakli 😄 Maska sa umiestňuje na vyčistenú pleť podľa otvorov na oči a ústa. Je bielej farby, je trošku hrubšia ako jej predchodkyňa, avšak dostatočne napustená látkami a na pleti krásne drží bez toho, aby sa zošuchovala alebo po nej kĺzala. Súčasne nie je veľmi mokrá, aby vám to tieklo po pleti. K pleti krásne priľne a drží. Ja som si pekne zapla telku a oddychovala. Odporúča sa nechať ju pôsobiť 15-20 minút, čo som vždy poctivo dodržala. Na pleti som počas jej pôsobenia mala chladivý pocit a po jej odstránení bola pleť naozaj mierne studená. Jej vôňa je veľmi príjemná a nevtieravá. Keď uplynul potrebný čas, masku som z pleti odstránila a jej zvyšky vmasírovala do pleti. Kým sa produkt do pleti úplne vstrebal, bola pleť na dotyk trošku lepkavá, ale po chvíli tento pocit zmizol. Pleť bola po použití jemná, hydratovaná, príjemná na dotyk. V porovnaní ale s maskou predošlou aspoň u mňa nemala až tak výrazný vyhladzujúci účinok a vráska na čele bola síce menej výrazná, ale stále dostatočne viditeľná.

   
Obe tieto masky zoženiete na stránkach PRIODY za cenu 3,99 Eur a ich veľkou výhodou je, že jednu masku môžete použiť 2-3 krát. Po použití masku jednoducho uložíte naspäť do vrecúška a uchovávate v chladničke do ďalšieho použitia. Ak by ste ju použili  napr. na 3x, jedna aplikácia vás vyjde 1,33 Eur, čo je pri pleťovej maske z textílie pri super zložení veľmi priaznivá cena.
A ak sa vám masky zapáčia a budete s nimi spokojní, tak sa dá potom zakúpiť aj balenie s 5 kusmi za cenu 16,95 Eur.

Mňa osobne značka PRIODY veľmi zaujala a ďakujem zastúpeniu značky PRIODY Cosmetics za poskytnutie výrobkov na zrecenzovanie.

Aké sú vaše skúsenosti s textilnými maskami? Tiež ste tomuto trendu prepadli? Máte nejakú skúsenosť so značkou PRIODY?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára